"recep erdogan wikileaks"Site-ul WikiLeaks a anunțat că a publicat 294.548 de e-mailuri provenite de la Partidul Justiției și Dezvoltării (AKP), controlat de președintele turc Recep Erdogan.

E-mailurile asociate cu acel domeniu sunt utilizate în principal pentru „gestionarea problemelor cu lumea” și nu pentru chestiuni interne sensibile, a declarat organizația pe site-ul său.

Aici se poate consulta baza de date cu mesaje.

Cel mai recent mesaj a fost trimis pe 6 iulie și cel mai vechi datează din 2010. Materialul a fost obținut cu o săptămână înainte de tentativa de lovitură de stat vineri, a declarat WikiLeaks.

WikiLeaks a afirmat că a verificat materialul și sursa, clarificând faptul că sursa nu a avut nicio legătură cu „elementele din spatele tentativei de lovitură de stat sau cu un partid politic rival sau un stat.

Site-ul anunțase publicarea documentelor luni dimineață, însă a trebuit să gestioneze un atac cibernetic asupra propriei platforme. WikiLeaks a sugerat că în atac ar fi fost implicat statul turc.

Acest articol este proprietatea Pagina de Politică și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

Foarte slabSlabMediocruBunFoarte bun (Niciun vot deocamdată)
Se încarcă...

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to top