Afaceristul Viorel Cataramă și-a depus candidatura pentru funcția de președinte al PNL, el urmând să se confrunte cu Ludovic Orban și Cristian Bușoi pentru acest rol.

Cataramă a explicat că își dorește să aibă același succes ca liderul american Donald Trump.

„Eu sunt un mic Trump al PNL în acest moment. Deocamdată, activitatea mea se desfășoară în PNL, iar PNL are ca obiectiv susținerea președintelui Iohannis pentru obținerea unui nou mandat”, a declarat Cataramă, la sediul central al PNL.

Cataramă a explicat că dacă ajunge șeful PNL, partidul va fi de acord cu căsătoriile homosexuale.

Pritre prioritățile sale se numără privatizarea integrală a învățământului superior, privatizarea spitalelor, cu excepția celor de urgență, și a sistemului asigurărilor sociale și reducerea birocrației și a personalului bugetar.

Acesta a arătat că susține și anularea datoriilor acumulate de presa privată.

„Mie mi se pare absolut inacceptabil ca Televiziunea Română să mănânce zeci și sute de milioane de euro, să nu plătească taxe și impozite la bugetul statului, iar presa privată să funcționeze în condițiile în care funcționează și să fie discriminată. Toți trebuie să fie la fel. După care nimeni din presa de stat nu va mai primi niciun leu din bugetul statului, pentru că există televiziuni private, care fac profit, există — cu referire la TAROM — companii private care fac profit. De ce trebuie să muncim noi să plătim taxe ca unii să fie îndopați cu bani incorect?”, a spus Cataramă, citat de Agerpres.

Acest articol este proprietatea Pagina de Politică și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

Foarte slabSlabMediocruBunFoarte bun (Niciun vot deocamdată)
Se încarcă...

Articole similare

2 Responses to Viorel Catarama, candidat la șefia PNL | Afaceristul vrea să fie „Trump” de România

  1. […] a spus din momentul în care și-a depus candidatura că vrea să fie un „Trump de România”. Cataramă a explicat că dacă ajunge șeful PNL, partidul va aduna 7 milioane de voturi din zona […]

  2. […] că Cataramă s-a lansat în cursa pentru șefia PNL, sugerând că ar vrea să fie „Trump” de România. El se bate pentru șefia partidului cu Ludovic Orban și Cristian […]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to top