Premierul ungar Viktor Orban, a declarat la Universitatea de Vară „Tusvanyos” de la Băile Tușnad că miliardarul George Soros ar vrea să aducă emigranți din țările musulmane în fiecare stat din Uniunea Europeană.

Orban a acuzat „imperiul Soros” a început să recruteze voluntari pentru planul ce vizeaza aducerea în Europa a unui milion de emigranți din lumea musulmană.

„Nu putem stăvili acest proces decât daca Uniunea Europeană își recâștigă suveranitatea, iar fiecare stat membru își recapătă capacitatea de apărare a propriilor granițe. Atunci putem pune capăt fenomenului imigraționist și toți cei care au intrat ilegal să fie relocați. Poate că sună foarte strict și sever, dar eu cred că problema nu poate fi rezolvată altfel”, a afirmat premierul Ungariei, potrivit traducerii oficiale asigurata de organizatori, potrivit Agerpres.

Premierul Ungariei a susținut că există anumite ‘puteri’ care vor să slăbească și să înlăture guvernul de la Budapesta pentru a putea elimina obstacolul din calea fluxului migraționist, făcând trimitere directă la simpatizanții magnatului George Soros și la „birocrații de la Bruxelles”.

Orban a afirmat că de la Tratatul de la Trianon, semnat în anul 1920, Ungaria nu a fost niciodată până acum atât de aproape de a deveni o ‘țară puternică, mândră și stabilă’ și de a-și ‘recăpăta aprecierea de sine’.

Potrivit Antena 3, două femei au fost agresate în timpul discursului lui Orban, acestea fiind scoase cu forța din locul unde premierul ungar vorbea.

Acest articol este proprietatea Pagina de Politică și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

Foarte slabSlabMediocruBunFoarte bun (Niciun vot deocamdată)
Se încarcă...

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to top