Julian AssangeAsta a declarat fondatorul Wikileaks, Julian Assange în cadrul unei sesiuni de întrebări şi răspunsuri on line, pentru un festival din Texas. El spune că doar puterea populaţiei mai poate stopa acum încercarea Guvernelor de a supreaveghea pe toată lumea.

Din punct de vedere tehnologic, spionajul total va fi posibil în cel mult doi ani. Prin urmare, dacă oamenii nu iau rapid măsuri pentru a-şi proteja intimitatea, în curând va fi prea târziu.

Julian Assange a devenit celebru în 2010 cănd site-ul său Wikileaks a publicat o serie de documente secrete de la Washington care au iscat o adevărată furtună pe scena politică internaţională.

A devenit imediat unul dintre cei mai vânaţi oameni din lume şi s-a refugiat în ambasada Ecuadorului din Londra unde a primit azil. Întrebat despre viaţa se din misiunea diplomatică, Assange a spus că e aproape ca în puşcărie. E forţat să stea tot timpul înăuntru iar clădirea e înconjurată de poliţişti care aşteaptă să-l aresteze.

Legătura on line avută cu Texasul nu a scăpat nici ea de atacuri. Conexiunea a fost uneori atât de proastă încât publicul abia dacă l-a putut auzi. Experţii au pus această calitate slabă a legăturii, pe seama unor acte de sabotaj.

Acest articol este proprietatea Pagina de Politică și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

Foarte slabSlabMediocruBunFoarte bun (Niciun vot deocamdată)
Se încarcă...

Articole similare

2 Responses to UK. Assange: Întreaga planetă, sub supraveghere

  1. […] Asta a declarat fondatorul Wikileaks, Julian Assange în cadrul unei sesiuni de întrebări şi răspunsuri on line, pentru un festival din Texas. El spune că doar puterea populaţiei mai poate stopa acum încercarea Guvernelor de a supreaveghea pe toată lumea. Din punct de vedere tehnologic, spionajul total va fi posibil în cel mult doi ani. Prin urmare, dacă oamenii nu iau rapid măsuri pentru a-şi proteja intimitatea, în curând va fi prea târziu. Julian Assange a devenit celebru în 2010 cănd site-ul său Wikileaks a publicat o serie de documente secrete de la Washington care au iscat o adevărată furtună pe scena politică internaţională. A devenit imediat unul dintre cei mai vânaţi oameni din lume şi s-a refugiat în ambasada Ecuadorului din Londra unde a primit azil. Întrebat despre viaţa se din misiunea diplomatică, Assange a spus că e aproape ca în puşcărie. E forţat să stea tot timpul înăuntru iar clădirea e înconjurată de poliţişti care aşteaptă să-l aresteze. Legătura on line avută cu Texasul nu a scăpat nici ea de atacuri. Conexiunea a fost uneori atât de proastă încât publicul abia dacă l-a putut auzi. Experţii au pus această calitate slabă a legăturii, pe seama unor acte de sabotaj. | paginadepolitica.ro […]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll to top