"liviu dragnea calin popescu tariceanu"Deși în week-end declarau că programul de guvernare al PSD arată de zici că e scris între două beri – și-o ieșire la closet, aș adauga eu – liderii UDMR s-au gândit ei mai bine și au promis că vor vota totuși guvernul lui Vasilica, ”pentru stabilitate”. Unde stabilitate înseamnă, probabil, dreptul grofilor udemeriști de a continua fără să fie deranjați de nimeni titanica muncă a răposatului Cherestoy de defrișare a pădurilor românești. Dar de ce să ne mirăm de o asemenea ipocrizie, de unii care una zic și alta fumează, care sâmbătă râd că guvernul e de doi bani, iar luni anunță că-l votează, fiindcă e grozav? Doar așa au fost mahării din UDMR întotdeauna – nu știu cât de ”udemereu”, vorba bancului, dar sigur ”curvemereu”.

Și cum de nu ar vota cabinetul duduii Docilă sau Dăncilă sau cum i-o mai zice, de vreme ce, am văzut deja, membrii acestui cabinet stâlcesc limba română mai bine decât o fac ungurii? Unde găsesc udemeriștii niște cozi de topor mai bune, care să-i sprijine, tacit, achiesând la șantajul lor perpetuu, decât în PSDragnea? Așa că așteptați-vă ca noul cabinet să guverneze ca la Teleorman și să vorbească limba română ca la Odorhei. De-acum ne-așteaptă multe momente triumfale, multe tăieri de pamblică la veceurile din curtea școalelor – ați remarcat deja că și eu m-am adaptat la nou-vorba promovată de caricaturile astea desprinse parcă din ”Ferma Animalelor” și ”1984”. Această guvern va performa, sânt precis, mult mai bine dăcât celălante, pentru că el va asculta indicățiile prețioase date de acest personalitate de iescepție a Carpaților numit Liviu Dragnea care este. Și nimeni nu va mai ști, după câțiva ani de guvernare a loazelor, cum se vorbește corect românește, pentru că, așa cum zicea și ilustrul nevestolog Călin Popescu-Trădiceanu, ”dăcât profesorii de limbă română trebuie să știe limbă română, ceilanți slujbași ai statului e suficient doar să-și folosească limba, că Partidul apreciază”.

Mai mult, pe ReporterVirtual.ro.

Acest articol este proprietatea Pagina de Politică și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

Foarte slabSlabMediocruBunFoarte bun (Niciun vot deocamdată)
Se încarcă...

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll to top