Prim-vicepreședintele PNL Raluca Turcan consideră că guvernarea PSD-ALDE sacrifică investițiile și dezvoltarea țării pentru a reuși să plătească salariile bugetarilor.

Comentariul liberalei a venit după publicarea proiectului de rectificare bugetară care arată că bugetul de stat pe 2017 se diminuează la venituri cu suma de 1,326 miliarde de lei și la cheltuieli cu 347,7 milioane de lei, iar deficitul de majorează cu suma de 978,8 milioane de lei.

„Economia “duduie” doar pe hârtie! În realitate, statul a devenit doar un plătitor net de salarii. PSD a renunțat la atribuții ale statului precum: asigurarea de infrastructură, sănătate, educație de calitate și bunăstare! Guvernanții au luat bani de la investiții și i-au direcționat exclusiv către salarii, pensii speciale și sporuri. Au tăiat 44% din bani de la Ministerul Transporturilor și 30% de la Ministerul Dezvoltării.

Școlile vor rămâne fără autorizații de funcționare. Spitalele vor fi aceleași în care s-au tratat și bunicii noștri. Drumurile proaste vor continua să răpească vieți. Satele vor rămâne ancorate în secolul XIX – subdezvoltate”, a mai spus Turcan.

Acest articol este proprietatea Pagina de Politică și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

Foarte slabSlabMediocruBunFoarte bun (Niciun vot deocamdată)
Se încarcă...

Articole similare

One Response to Turcan (PNL), despre rectificarea bugetară: „Statul a devenit doar un plătitor net de salarii”

  1. yehudy spune:

    ce ar fi sa fie infiintata o comisie parlamentara care sa ancheteze activitatea trolilor rusi in Romania!
    poate se va dovedi ca principalii troli rusi in Romania sunt dragnea si tariceanu! )
    eu cred sincer ca cei anchetati de DNA sunt trolii rusi din Tomania! 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to top