"dacian ciolos"Președintele interimar al PNL, Raluca Turcan, susține că fostul premier are ușa deschisă pentru a intra în tabăra liberală, însă acest lucru va depinde de el.

„Noi am deschis porţile cât mai multor persoane profesioniste din afara PNL şi din afara politicii în momentul de faţă, ne-am dori evident să fie şi domnul Cioloş membru al Partidului Naţional, însă opţiunea este doar la domnia sa”, a spus Turcan.

Traseul politic al lui Cioloș este încă incert. Deși a primit invitații pentru a intra în PNL, fostul premier nu a făcut acestă mișcare, iar în schimb și-a lansat un ONG alături de foști miniștri tehnocrați.

Asociația lui Cioloș va face recomandări în domeniul politic, iar fostul șef al Guvernului nu a exclus scenariul lansării unui nou partid.

Între timp, a apărut informația potrivit căreia relațiile dintre Cioloș și USR, partidul fondat de către Nicușor Dan, s-au înrăutățit.

Acest articol este proprietatea Pagina de Politică și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

Foarte slabSlabMediocruBunFoarte bun (Niciun vot deocamdată)
Se încarcă...

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to top