Președintele-ales al Statelor Unite ale Americii, Donald Trump, a precizat într-o conferință de presă că în țara sa se vor crea foarte multe locuri de muncă sub mandatul său la Casa Albă.

„Vom crea locuri de muncă. Am spus că voi fi cel mai mare creator de locuri de muncă pe care Dumnezeu l-a creat vreodată. Cred cu adevărat acest lucru”, a afirmat Trump, în conferința de presă susținută la Trump Tower din New York.

El a citat mai mute concerne auto precum Fiat/Chrysler și Ford, care și-au asumat angajamente cu privire la activităților lor în SUA.

„Am avut vești fantastice în cursul ultimelor două săptămâni. Am fost foarte activ din punct de vedere economic pentru țara noastră”, a continuat Trump, potrivit căruia „multe grupuri constructoare de automobile se vor instala” în SUA.

Trump a amenințat pe Twitter anterior producători de mașini precum Ford sau Toyota că riscă să plătească taxe uriașe dacă aleg să vândă în SUA mașini care ar fi putut să fie produse în America, dar care sunt ansamblate în alte țări.

Presedintele-ales, care se va instala la Casa Albă pe 20 ianuarie, poartă o ofensivă împotriva delocalizărilor și pentru relansarea activității industriale în SUA.

Acest articol este proprietatea Pagina de Politică și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

Foarte slabSlabMediocruBunFoarte bun (Niciun vot deocamdată)
Se încarcă...

Articole similare

One Response to Trump promite: „Voi fi cel mai mare creator de locuri de muncă pe care Dumnezeu l-a creat vreodată”

  1. Abișag spune:

    Domnul Cornețeanu ne-a amenințat aseară la emisiunealui Cartianu că azi va publica un editorial, vorba aia : INCENDIAR !, despre Trump, cum că, acesta s-ar fi luat de CNN, iar el, Cornețeanu, are dovezi, tot așa, INCENDIARE, despre implicarea rușilor în câștigarea alegerilor SUA de către Trump. Stăm cu sufletul la gură în așteptarea mega-editorialului lui Cornețeanu, după care, așteptăm, tot așa, cu sufletul la gură, ca trump să renunțe la președenție și în locul lui să vină madam Hillary. Cornețeanu, salvatorul mapamondului de la distrugere iminentă, va salva planeta, înainte de o altă mică excursie în Ucraina, unde, zice el, se duce ca la el acasă în Oltenia. De-acolo, din Ucraina, ne va blagoslovi cu alte informații despre Dodon, anularea cetățeniei lui Băsescu, și alte șușanele la drum de seară, mai ales că de-acum s-a pus bine cu cultura generală, având-o pe Alexa lîngă el.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll to top