Gradul de aprobare al președintelui american Donald Trump în rândul americanilor a scăzut în ultimele luni din cauza îngrijorărilor privind leaddeshipul SUA în lume, a modului în care partidul său se ocupă de reforma din sănătate și a scandalului cu Rusia care continuă să-i afecteze mandatul la Casa Albă, potrivit Financial Times.

După șase luni de mandat, doar 36% dintre americani aprobă modul în care Trump conduce țara, în scădere cu șase puncte față de luna aprilie, potrivit unui sondaj realizat de Washington Post-ABC News. În timpul campaniei prezidențiale, Trump promitea că va face America un jucător mai important pe scena globală, dar sondajul a relevat că 48% dintre oameni cred că această poziție a fost slăbită.

Trump a intrat în vară fără nicio victorie legislativă sau de politică internă, pe fondul încercării republicanilor din Congres de înlocuire a Obamacare în domeniul sănătății.

Acest articol este proprietatea Pagina de Politică și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

Foarte slabSlabMediocruBunFoarte bun (Niciun vot deocamdată)
Se încarcă...

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to top