Secretarul pentru Trezorerie, Steve Mnuchin, a declarat în timpul unui eveniment organizat de către publicația Axios că președintele Donald Trump ar trebui să apară pe bancnota de 1.000 de dolari.

Acestă bancnotă a fost scoasă din circulație în anul 1969, la peste 20 de ani după ce s-a oprit tipărirea ei, conform www.marketplace.org.

„Cred că ar trebui să analizăm ideea imprimării președintelui Trump pe bancnota de 1.000 de dolari”, a spus Mnuchin.

Secretarul a mai spus că Trump are „gene perfecte” și că ar avea o energie „incredibilă” și o sănătate de fier.

Vorbind despre economia globală, Mnuchin a explicat că Statele Unite ale Americii vor negocia tratate comerciale care sunt bune pentru americani, iar în acest caz nu vom putea vorbi de protecționism. Totuși, acesta a adăugat că protecționismul ar putea apărea dacă anumite acorduri nu sunt în avantajul SUA.

Mnuchin a mai spus că administrația lui Trump va urmări reducerea taxelor pentru clasa de mijloc și că obiectivul președintelui este să țină oamenii în siguranță.

Acest articol este proprietatea Pagina de Politică și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

Foarte slabSlabMediocruBunFoarte bun (Niciun vot deocamdată)
Se încarcă...

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to top