După ce s-au luptat, cu vajnicele lor limbi contra statului paralel și prigonitor de pesediști prin toate studiourile, prin toate platourile, prin toate haznalele și latrinele, tovarăși de nădejde, precum Codrin Ștefănescu, Șerban Nicolae sau deputatul-mitralieră (nu știu cum îl cheamă, dar ce mai contează, tot mitralieră o să-i rămână numele) au avut, deodată revelația că statul paralel, ăla care nu lasă țara să se dezvolte și te leagă dacă ai altă părere, care-ți bagă pumnul în gură dacă nu te faci cu totul otreapă în fața lui, nu e nici Kovesi, nici Iohannis, nici Soroș, e Dragnea însuși. Aseară, de pildă, am avut ocazia să-l aud pe Codrin Ștefănescu cum se plânge, roșu-vinețiu de furie din creștet până-n gland, că în PSD e dictatură. Că toți cei care-și spun curajos părerea sunt ostracizați și trași pe linie moartă, că Dragnea le bagă bețe-n roate lui și doamnei Abramburica, lui Bănicioiu și altora, împiedicându-i să candideze la foncții, că marele Congres este o regie mizerabilă, cu final dinainte știut: câștigă Dragnea pe toată linia.

Mă bucur enorm să constat că lui Codrin i-a venit, în sfârșit, mintea la cap – sau mă rog, la chestia aia care-i iese din cravată în sus – și a început să-și dea seama ce se întâmplă, de fapt, cu Partidul și să dea în vileag totul. Bine, la faza asta Dragnea e de vină, că, dacă ar fi vrut cu adevărat să-l facă să tacă, nu leucoplast la gură trebuia să-i pună, ci prezervativ pe cap. Dar e foarte bine că onorabilul domn Codrin vorbește, poate vor realiza, în sfârșit, și corupții din PSD (adică mai toți membrii) că tocmai ”tatăl lor”, tocmai Daddy de-al cărui dos stau lipiți cu buzele, îi va vinde pe rând ”statului paralel”, alături de care el stătea și poate chiar mai stă la kentane, whiskeane și tăieri de porc. Dacă ar fi știut nițică istorie, cum se laudă, băiețașul ăsta cu capul gol, numit Codrin, ar fi cunoscut din vreme că un tiran cu mustață scapă mai întâi, în drumul spre dictatură, de ”tovarășii de drum” cei mai fideli – adică de Codrin, de Șerban Nicolae și de cei mai vocali apărători ai lui Dragnea de până acum.

Mai mult, pe ReporterVirtual.ro.

Acest articol este proprietatea Pagina de Politică și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

Foarte slabSlabMediocruBunFoarte bun (Niciun vot deocamdată)
Se încarcă...

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll to top