tomacVicepreședintele PMP Eugen Tomac a acuzat astăzi, în cadrul unei conferințe de presă, agresarea membrilor partidului de către reprezentanţii PSD şi ACL, vandalizarea banner-elor și afișelor candidatului Elenei Udrea, dar și comportamentul iresponsabil al jandarmilor care agresează tinerii PMP în timp ce aceștia promovează materiale electorale ale candidatului Elena Udrea.
Un incident de acest gen s-a întâmplat chiar astăzi, în localitatea Baia de Aramă, județul Mehedinți: „Poliţia locală a agresat mai mulţi membri PMP care promovau candidatul nostru la Preşedinţia României. Unul dintre tineri se află, în acest moment, în maşina salvării, în drum spre spitalul din Drobeta Turnu – Severin. Această agresiune fizică a depăşit orice limită. În Drobeta Turnu – Severin au fost îndepărtate de pe stâlpi toate banner-ele noastre. Motivul pe care administraţia locală a lui Duicu l-a invocat pentru o atare situaţie este vremea rea. Dacă ar fi adevărat, ar trebui să credem că, în Mehedinţi, vremea ţine cu PSD şi PNL, întrucât afişele celor două partide au rămas intacte, doar afişele noastre au dispărut”, a declarat vicepreședintele PMP.

De asemenea, Eugen Tomac a acuzat primarii PSD și ACL din țară că nu-și fac datoria conform prevederilor legale cu privire la afișajul în campania electorală și resping solicitările PMP de a-și promova candidatul în alegerile prezidențiale.

Eugen Tomac l-a acuzat, în mod direct, pe primarul sectorului 1 din București, Andrei Chiliman:

”Este strigător la cer că, de aproape o lună de zile, solicităm primarului cu papion al sectorului 1, Andrei Chiliman, să semneze aprobările pentru ridicarea panourilor de promovare a candidatului nostru la alegerile prezidenţiale. Înţelegem că are o simpatie deosebită pentru domnul Ponta, dar asta nu înseamnă să fie sabotat candidatul nostru.  Primarii refuză să ne aprobe solicitările de panotaj, toate banner-ele ne sunt confiscate, iar noi suntem amendaţi. Există oraşe şi comune în România unde, din 1946, domină o singură culoare: culoarea roşie”, a punctat Eugen Tomac.

Vicepreședintele PMP a mai precizat că aceleași exemple le întâlnim în cele mai multe localități din țară: ”Nu se poate câștiga o bătălie electorală cu metode praticate de bolșevici. La Arad, jandarmeria l-a amendat cu 2.500 de lei pe președintele Organizației de Tineret pentru că transporta materiale electorale. Nici măcar nu le afișa. La Calugăreni, în Giurgiu, primarul aflând că trece Ponta prin zonă, a rupt toate materialele PMP”, a punctat Eugen Tomac.

Şeful de campanie al PMP a anunțat că toate aceste ilegalități vor face obiectul unor sesizări către instituțiile competente ale statului. ”Pentru toate aceste nereguli vom sesiza autoritățile statului, iar acolo unde primarii au respins fără motiv solicitările noastre vom depune plângeri penale pentru abuz în serviciu”, a declarat vicepreședintele PMP.

Eugen Tomac a solicitat administrațiilor publice locale să aprobe de urgență cererile PMP de a desfășura campania în mod decent și civilizat. ”Solicităm ca, până mâine, să se elibereze autorizațiile”, a declarat vicepreședintele PMP Eugen Tomac.

Acest articol este proprietatea Pagina de Politică și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

Foarte slabSlabMediocruBunFoarte bun (Niciun vot deocamdată)
Se încarcă...

Articole similare

4 Responses to Tomac, atac la PSD şi ACL: Sabotează campania electorală a PMP!

  1. didi spune:

    mda, imi permit sa ii atrag atentia domnului tomac, care imi e simpatic, ca nu lipsa afiselor electorale a marea problema a pmp… chiar daca aveau tara tapetata cu bannere pmp, tot nu ar fi facut nicio (william) branza la alegeri… problema, draga domnule eugen tomac, e candidata pmp, nu lipsa afiselor electorale…

  2. spitfire spune:

    Îmi permit să sfătuiesc PMP-ul să folosească în cantități mai mari verdele din propria identitate vizuală. E păcat să ții deoparte bunătate de verde, mai ales că aproape că-i mai bun decât roșul pesediștilor.

  3. oblio spune:

    cretini! oameni cu mentalitati primitve… si aia din grote lasau preopinentii sa vorbeasca si tribul sa decida… astia sunt mai rau ca ei. Maimutoi adusi in politica de tradatori!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll to top