Poliția spaniolă a confirmat că persoana care a fost împușcată într-un oraș lângă Barcelona este Younes Abouyaaqoub, marocanul de 22 de ani care a intrat cu duba într-o mulțime de oameni, ucigând 13 persoane și rănind alte 120.

Poliția l-a împușcat pe Abouyaaqoub, care purta o centură cu explozibili falsă, lângă Subirats, la vest de Barcelona, după ce s-a primit alerta privind prezența unei persoane suspecte.

După ce a comis atentatul din Barcelona, Abouyaaqoub a mai ucis o persoană și i-a furat mașina cu care a reușit să scape de un filtru al poliției.

Teroristul făcea parte dintr-o celulă de 12 persoane legate de atentat. Unii suspecți au fost arestați, alții au fost uciși de polițiști sau omorâți într-o explozie la o casă din Catalonia, cu o zi înainte de atacul din Barcelona.

Atacul din Barcelona a fost legat de un atentat care avut loc în stațiunea Cambrils. Cinci atacatori au fost uciști de poliție, după ce mașina lor a intrat într-un grup de oameni, ucigând o femeie.

 

Acest articol este proprietatea Pagina de Politică și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

Foarte slabSlabMediocruBunFoarte bun (Niciun vot deocamdată)
Se încarcă...

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to top