Șeful PSD Liviu Dragnea s-a supărat pe declarația unuia dintre liderii coaliției aflată la putere.

Dragnea susține că copreședintele ALDE Daniel Constantin nu a respectat principiile programului de guvernare când a vorbit despre introducerea unor impozite diferențiate pentru anumite tipuri de venituri concomitent cu menținerea cotei unice de 16%.

„Poate spune aceste lucruri la ALDE, când au ședință de partid. În coaliție se respectă programul de guvernare pe care ni l-am asumat împreună. (…) Pe mine m-a supărat foarte tare acea declarație. Eu am sperat că toată lumea înțelege că acest program de guvernare, care e făcut la rigoare, să fie respectat”, a spus Dragnea, la Antena 3. El a explicat că Guvernul vrea să introducă o cotă diferențiată pe venituri și nu una progresivă.

Liderul PSD a mai spus că vicepremierul Daniel Constantin nu a avut niciun fel de calitate să afirme acest lucru, adăugând că nu crede că a vorbit cu rea intenție.

Pe de altă parte, Dragnea a susținut că a aflat și el din presă despre vicepremierul Daniel Constantin că se află la schi în Austria, în timp ce în țară se acționează pentru limitarea efectelor ninsorilor și gerului.

Acest articol este proprietatea Pagina de Politică și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

Foarte slabSlabMediocruBunFoarte bun (Niciun vot deocamdată)
Se încarcă...

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to top