De când s-a ridicat Ungaria toată și aproape trei sferturi din maghiarimea de la ei a votat Partidul lui Orban, aducând-i o victorie triumfală mititelului Putin din pustă, specialiștii noștri în de toate de pe Facebook au intrat în panică: dacă scenariul se va repeta și în România? Dacă Dragnea va deveni, adică, următorul Orban, deoarece cam are alură de tiran și el – deși e drept că n-are și dantură? Fraților, stați liniștiți la locurilii voastre, cum ar fi zis nea Nicu, căci din fericire pentru noi pe meleagurile carpato-danubiano-pontice nu s-a născut încă vreun orban și nici nu se va naște prea curând.

Nu vorbesc de faptul că, la așa prezență masivă la urne, am vaga bănuială că pe-acolo au votat nu doar cetățenii în viu, ci și unii care au părăsit această lume odată cu Gelu, Glad și Menumorut sau unii care au venit să bea apă din Balaton acum vreo mie de ani și nu bag mâna-n foc că n-ar fi votat, odată cu ei, și carnea de sub șaua lor! Așa ceva la noi nu prea ar mai fi posibil, căci Dragnea, după ce s-a fript odată cu ciorba referendumului, o să sufle acum și-n iaurtul europarlamentarelor.

Mai mult, pe ReporterVirtual.ro.

Acest articol este proprietatea Pagina de Politică și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

Foarte slabSlabMediocruBunFoarte bun (Niciun vot deocamdată)
Se încarcă...

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll to top