Aurelian-PavelescuPreședintele PNȚCD, Aurelian Pavelescu, reacționează tranșant la unul din editoriale lui Cornel Nistorescu. Țărănistul susține că editorialistul „a îmbătrânit în rele” și îl numește „mic intrigant, apucător, cu talent de mahala, cultură de bibliotecă comunală, lăutar care cântă la masa oricui”.

S-a chinuit să scrie un articol, în capul lui, pamflet, despre mine și Elena Udrea, Alianța PMP – PNȚCD. Că nu suntem ce părem a fi. Nu i-a iesit: mai mult venin și ură, pentru că, iată, din pensie, Cornel Nistorescu a îmbătrânit urât. Ce treabă mai ai musiu? Dar cu Maniu, Coposu, Rațiu, ce treabă ai avut și ai? De ce plangi, bre, la morminte străine?”, scrie Pavelescu în replica dată editorialistului pe Facebook.

cornel nistorescuCornel Nistorescu taxase dur într-un articol apărut pe siteul cotidianul.ro alianța pe care Aurelian Pavelescu a încheiat-o cu Elena Udrea. Editorialistul a susținut că protocolul dintre PNŢCD şi PMP „nu-i decât o înţelegere chioară între Aurelian Pavelescu şi Elena Udrea”.  ”Cucul şi Pupăza au pus de o mică putere politică. Adică doi farseuri vorbesc în numele interesului public!”, spunea Cornel Nistorescu.

„PNŢCD-ul este singurul partid românesc important care nu mai există. De multă vreme, o ţigăneală pentru ştampilă şi putere în interiorul unui grupuscul îşi zice la fel cu partidul lui Maniu şi Coposu. (…) Incoerent, enervant, ca un mahalagiu care se agaţă de orice subiect pe care nu-l pricepe, Aurelian Pavelescu are doar meritul nesfârşitului rol pe care-l turuie pe micile ecrane. Apare mai mult decât munceşte şi vorbeşte mai mult decât gândeşte. Atât!”, îl caracteriza Nistorescu pe președintele PNȚCD.

 

Acest articol este proprietatea Pagina de Politică și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

Foarte slabSlabMediocruBunFoarte bun (Niciun vot deocamdată)
Se încarcă...

Articole similare

4 Responses to SCANDAL Pavelescu-Nistorescu: „Un lăutar, mic intrigant, s-a chinuit să scrie un articol”

  1. dima spune:

    Mai exista PNT, pe esichierul politicii romanesti? Nu prea se mai vede prin alegeri, iar cu oameni ca Pavelescu, nu-l vad crescand in sondaje. Dar poate asta ii este misiunea!

  2. mariana spune:

    nistorescu a fost si este un comunist imputit si un haidamac care „omoara” oameni pe scoarul de flori, oare cind mai scapam de aceste ramasite comuniste imputite? eu cred ca aceste ramasite recum nistorescu, rosca stanescu infractorul securist voiculescu trebuie sa plece dracului acasa.

  3. presedinte spune:

    Are dreptate C. Nistorescu in confruntarea omul mic cu capul mare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll to top