După ce-a tăcut ca mortu-n păpușoi și găina la coteț pe toată durata scandalului Sinești, după ce că nu și-a cerut nici până azi scuze că a pus o țară-ntreagă pe jar cu microfonul pe care i-l băgaseră în priză chiar ăia trimiși să i-l scoată, duduia Carmen Dan a prins curaj și-a început să zbiere la Iohannis. Într-o postare pe Facebook – ei, da, duduia secretară din Videle a descoperit internetul, deși e drept că i-a luat ceva mai mult timp decât le-a luat neanderthalienilor să descopere focul – care mi-a adus aminte de compunerile cu „cum mi-am petrecut eu vacanța de vară”, blondina o ia de la pașopt și face o prezentare a guvernărilor Dragnea I, II și III, ajungând la concluzia că președintele e măgar, prost crescut și n-are maniere.

De când sunt senator și ministru, cotcodăcește secretara din Videle, am constatat de multe ori că oameni care dețin funcții unde echilibrul și medierea fac parte din fișa postului sunt mai mult decât partinici cu tabăra opoziției, duplicitari în abordări și poziționări publice. Fie că participăm la proteste neautorizate, fie că “prezidăm” ședințe de guvern la care ne autoinvităm, certăm membrii guvernului ca pe elevii claselor gimnaziale sau pur și simplu lansăm atacuri bazate pe jumătăți de adevăruri arată că, din păcate, echilibrul și medierea lipsesc. Ghinion!” Alo, duduie, mai subțire cu gălăgia, că vorbești în plus, și mai pune și tălica mâna pe-o carte. Nu, nu as de treflă, nici damă de cupă, ci Constituție se cheamă cartea asta. Și în ea scrie că președintele are dreptul, datoria, ba chiar obligația, în fața unor ciorditori ajunși la putere, ca voi, să prezideze ședințele de guvern, ca să se asigure că Grindeanu, Tudose, Dăncilă sau alte flanele de șters pe jos de-ale lui Dragnea nu dau foc la țară. Cât privește faza cu „elevii claselor gimnaziale”, vă supraevaluați, păpușă: trei sferturi dintre membrii guvernului și ai PSDragnei se exprimă de parcă ar fi absolvit „dăcât” clasa pregătitoare, plus încă fro trei clase, iar când să taie și ei „pamblica” la clasa a patra, ghinion: i-a luat în armată…

Mai mult, pe ReporterVirtual.ro.

Acest articol este proprietatea Pagina de Politică și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

Foarte slabSlabMediocruBunFoarte bun (Niciun vot deocamdată)
Se încarcă...

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll to top