Putin_live_session3„Aş vrea să ştiu dacă Rusia interceptează în orice fel, stochează sau analizează comunicaţiile a milioane de cetăţeni (…) şi dacă apreciaţi că dezideratul creşterii eficienţei în materie de spionaj şi de aplicare a legii poate justifica punerea sub supraveghere a întregii societăţi” și-a formulat întrebarea fostul angajat CIA.

Putin a spus că agenţiile ruse utilizează mijloace speciale, între care cele specifice internetului şi interceptărilor telefonice, însă derulează operaţiuni de spionaj şi colectare a datelor personale doar cu acordul justiţiei.

„În Rusia, tehnicile de supraveghere sunt folosite pentru a spiona persoanele fizice numai în urma unui ordin judecătoresc. Nu există o operaţiune de spionaj în masă”, a precizat Putin, reamintind că şi el, şi Snowden au lucrat pentru agenţii de spionaj.

Preşedintele rus a mai spus că ţara sa nici nu ar dispune de resursele materiale pentru a derula o acţiune de supraveghere în masă.

Edward Snowden şi-a formulat întrebarea prin intermediul unei legături video dintr-o locaţie neprecizată.

El a primit în 2013 azil temporar în Rusia după ce a fugit din Statele Unite.

Acest articol este proprietatea Pagina de Politică și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

Foarte slabSlabMediocruBunFoarte bun (Niciun vot deocamdată)
Se încarcă...

Articole similare

3 Responses to Snowden l-a întrebat pe Putin în direct dacă ruşii sunt spionaţi în masă (VIDEO)

  1. […] aprilie anul curent, Edward Snowden a avut o intervenţie prin intermediul unui mesaj video în sesiunea televizată anuală a preşedintelui rus Vladimir […]

  2. […] aprilie anul curent, Edward Snowden a avut o intervenţie prin intermediul unui mesaj video în sesiunea televizată anuală a preşedintelui rus Vladimir […]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll to top