Deși avem numeroase obiective turistice, iar râul, ramul și hotelierul abia așteaptă să-și întâmpine clienții cu niște cearșafuri seventh hand abia apretate și cu o generație tinerică de gândaci, România este cam ocolită de turiștii din alte țări.

Motivul, zic eu, e că nu a găsit încă o nișă pe care să se muleze: Italia și Franța au turism istoric, țările din Africa au turism faunistic, Thailanda are turism sexual, bă, da’ chiar suntem paișpe din cărți, să n-avem și noi un turism specific? Cred că așa s-au gândit piariștii de la PSD când au propus acele modificări trăznite la Codul Penal. Pentru că, dacă ele sunt adoptate, România va deveni oficial prima țară în care se va putea face turism penal și toți mafioții, toți tâlharii, traficanții de droguri, criminalii în serie, violatorii, pedofilii de pe mapamond vor veni la noi să se bucure fiecare de hobby-ul lui, fără teamă că ar putea fi arestat sau băgat la beci. Că mare fraier a fost și Pablo Escobar ăla: degeaba și-a făcut pușcărie personală, că tot l-au împușcat sticleții. Nu putea, frate, să mai aibă răbdare câțiva ani, venea în România și făcea pârnaie doar în weekend, iar în rest vindea droguri pe Lipscani, că nu-i zicea nimeni nici dă-te mai încolo?

Propunerile făcute de pesediști, cu Ciordache în frunte, l-ar face cu siguranță să saliveze pe orice naș din Ndranghetta sau Cosa Nostra, pentru că niciun infractor din istoria omenirii n-a mai întâlnit o asemenea pleașcă! Agenția de turism penal PSDragnea are oferte pentru toate gusturile, căci nimeni nu a fost uitat: de pildă să zicem că vine unul mai negricios, așa, care e urmărit pentru fraude economice, deși e și nițel suspectat de terorism. Procurorii îl interceptează la telefon, îl aud când îi povestește unui coleg că și-a cumpărat o vestă cu dinamită de firmă și abia așteaptă s-o folosească la metrou, dar normal că nu-i fac nimic, fiindcă, potrivit noii legi a lui Ciordache, înregistrarea trebuie ștearsă, neavând legătură cu fraudele economice. Pricepeți cum stă treaba? Ce dacă ăla cu vestuță omoară pe urmă o mie de oameni la metrou, el era urmărit pentru fraude economice, nu pentru atentate jihadiste!

Mai mult, pe ReporterVirtual.ro.

Acest articol este proprietatea Pagina de Politică și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

Foarte slabSlabMediocruBunFoarte bun (Niciun vot deocamdată)
Se încarcă...

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll to top