cerneaRemus Cernea şi-a mediatizat intenţia pe Facebook, publicând şi un text în acest sens pe siteul Voxpublica.

Îi voi adresa și Conchitei Wurst invitația de a veni la Gay Pride pe 7 iunie. Dacă agenda nu îi va permite să ajungă atunci, sper totuși să ne viziteze cât de curând, cu un alt prilej. După cum se știe, în țara noastră bătălia pentru schimbarea mentalităților este de asemenea, în curs. Prezența ei aici sunt convins că va reprezenta un sprijin pentru grăbirea lucrurilor în sensul respectului pentru diferență și libertate„, arată Remus Cernea.

sebastian-boduIniţiativa acestuia a fost amendată pe Facebook de europarlamentarul ţărănist Sebastian Bodu, care îl invită pe premierul Victor Ponta „să şi-l asume pe Cernea”.

Deşi nu am câștigat Eurovisionul, se pare ca domnul/doamna Conchita Wurst va veni in România, la invitatia deputatului Remus Cernea, pentru a participa la Parada Gay. Că Remus Cernea este un clovn care caută scandal pentru a fi în media știm cu toții. Dar nu înțeleg de ce acest comportament deplasat al clovnului nostru cu barbă nu este asumat de Victor Ponta, al cărui consilier a fost inainte de a fi promovat, cu sprijinul aceluiasi Victor Ponta, in Parlamentul României„, notează Bodu.

Acest articol este proprietatea Pagina de Politică și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

Foarte slabSlabMediocruBunFoarte bun (Niciun vot deocamdată)
Se încarcă...

Articole similare

2 Responses to Remus Cernea invită pe Conchita Wurst la Parada Gay. Bodu, oripilat de iniţiativa „clovnului cu barbă”

  1. TITI spune:

    Idee: luna LGBT altoită pe carnaval. Napoleon dă bilete la filme lesby. Car cu boi alegoric: zînă dodoloață la nudul gol și nr. de gays va crește! Defilarea tinerilor gay pe lacul TEI. Samurai cu: IA PREZERVATIVU! Falși pompieri = incendiatori. Festivalul Penisul de Fier. Tractir pentru bi-. Transsexuali FTM mîndri de AM COJONES, BRE! Clovni dosind sub robe jucării sexuale ghidați de expertul în a omite probe ÎCCJ. Teatrul LYCEUM cu MONOLOAGELE VAGINULUI. Felceri a(r)și în vaginoplastie. Răcani-colonei păzind saloane masaj erotic cu separeu deputați. Tarabe cu dildo + fuck books + iconițe sfințite APĂRĂTOAREA ICONICĂ A LIBERTĂȚILOR ROMÂNILOR. Frizeri de tunsori ale părului pubian. 13 producții porno MISA rulînd nonstop. IMA: ședinte de spiritism. Fruteria LA NOI E PUTRED MĂRUL. Reporteri străini rămași de la războiul civil filmînd de zor. Sponsori: Une éminente eurodéputée roumaine & the U.S. Embassy. Invitat special: profu de pedofilie Hekma cu lecția COPIII TREBUIE FORȚAȚI SĂ FACĂ SEX.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll to top