Ponta a arătat în primul rând că „nici măcar ca martor n-a fost chemat” la DNA.

Sunt doar vinovatul de serviciu”, a spus Ponta, care a susținut că noile stenograme, în care Duicu afirma că e „cu premierul la masă” nu-l pot incrimina.

ponta-duicuȘi eu pot să sun acum un prieten și să-i spun că sunt cu Barack Obama la masă și vă pun șef la Federal Reserve”, a comentat Ponta la Adevărul Live.

Nu, n-a fost la mine dl Duicu să facă nici un fel de trafic de influență”, a adăugat Ponta.

Acesta s-a arătat destul de sigur pe el, insistând că în dosar nu are „nici o calitate procesuală”, dar menționând că va merge la DNA dacă va fi chemat.

Dacă vreodată, în orice fel, la instanță, la DNA, voi fi chemat, sunt gata să merg. Dar n-am fost și nici nu știu dacă voi fi vreodată chemat, pentru că n-am nici o calitate procesuală”, a spus Ponta.

Acest articol este proprietatea Pagina de Politică și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

Foarte slabSlabMediocruBunFoarte bun (Niciun vot deocamdată)
Se încarcă...

Articole similare

5 Responses to Răspunsurile lui Ponta în legătură cu dosarul Duicu

  1. […] la dosarul Duicu, cu numai câteva zile înainte de trimiterea Rechizitoriului la instanţă. Ponta spunea atunci că nu are „nici o calitate procesuală” în […]

  2. […] Premierul afirma recent – când i s-a pus în vedere că într-una din stenogramele DNA, Adrian Duicu îi transmitea lui Ionel Georgescu faptul că „e cu premierul la masă” și „s-a rezolvat problema” – că și el ar putea să spună cuiva că „e la masă cu Barack Obama”, acest lucru nedemonstrând ni…. […]

  3. […] traficul de influenţă – poate răsufla uşurat. Asta în condiţiile în care Ponta susţinea joia trecută că “nu are nicio calitate procesuală, nici măcar de […]

  4. oblio spune:

    Intelegem. In cazul Duicu inregistrarea este irelevanta, dar in cazul Mircea Basescu inregistrarea (recunoscut ca taiata din mai multe bucati facute pe intinsul a 2 ani) este proba indubitabila… Halal!

  5. ion spune:

    Ati vazut vreodata un mitoman sa spuna adevarul ? Foarte credibil acest mitoman dovedit !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll to top