incendiu club colectiv 10Corpul de Control al Guvernului arată, în raportul publicat marți, că intervenţia la incendiul de la Clubul Colectiv „a fost, în mare parte, o acţiune necoordonată, cu elemente de improvizaţie a autorităţilor”.

Cauzele ar fi multiple, precum lipsa de exerciţii în caz de urgenţe majore, neconcordanţe în legislaţie şi baza materială deficitară.

În urma incendiului din club au murit 64 de oameni.

Raportul Executivului mai arată că planul roşu de intervenţie nu a fost declanşat imediat deşi cel puţin unul dintre apelurile primite conţinea elemente care arătau existenţa unei situaţii foarte grave. Planul a fost declanşat la 22.50, adică la 18 minute de la primele apeluri la 112 şi la 7 minute de la momentul informaţiilor primite de le echipajele aflate la locul intervenţiei.

Acest articol este proprietatea Pagina de Politică și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

Foarte slabSlabMediocruBunFoarte bun (Niciun vot deocamdată)
Se încarcă...

Articole similare

4 Responses to Raportul Guvernului: Intervenţia la club Colectiv, o acţiune necoordonată

  1. […] Departamentului pentru Situații de Urgență, Raed Arafat, susține că raportul Corpului de Control al Guvernului va fi completat cu punctul de vedere al instituției pe care o […]

  2. […] Corpului de Control al Guvernului a concluzionat că intervenția la clubul Colectiv a fost […]

  3. […] este nevoie, în urma publicării raportului de către Corpul de Control al Guvernului din care reiese că intervenția la clubul Colectiv a fost […]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll to top