Președintele interimar al PNL, Raluca Turcan, spune că liberalii nu ar trebui să-l scoată „țap ispășitor” pe fostul premier Dacian Cioloș pentru rezultatul PNL la parlamentare.

„O discuție cu domnul Dacian Cioloș ar fi o normalitate din partea PNL, însă de aici și până la a discuta președinția partidului e o distanță foarte mare și nu cred că trebuie distorsionată această relație pe care PNL ar putea să o aibă cu domnul Cioloș mergând spre ideea că domnul Cioloș preia PNL”, a spus Turcan, la B1 TV.

Ea a adăugat că fostul premier își dorește o discuție cu conducerea partidului pentru a clarifica „anumite aspecte” din campania electorală.

„Eu cred că dacă PNL, cu un premier propus din afara partidului, cum era domnul Cioloș, s-ar fi concentrat mai mult pe soluțiile de guvernare, pe identificarea problemelor, pe atragerea oamenilor cu expertiză (…) rezultatul nostru ar fi fost cu totul altul. Nu vreau să-l scoatem țap ispășitor pe Dacian Cioloș”, a adăugat Turcan.

Șefa interimară a PNL a explicat că anumiți liberali, mai ales de la baza partidului, au fost dezamăgiți de „modul ezitant” în care Cioloș s-a implicat în campania electorală.

Acest articol este proprietatea Pagina de Politică și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

Foarte slabSlabMediocruBunFoarte bun (Niciun vot deocamdată)
Se încarcă...

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to top