Dacă la Caracal știam deja din trei surse că s-ar fi răsturnat căruța cu proști, impactul fiind atât de puternic încât unii din ei au ajuns taman la București și s-au făcut miniștri, pentru nimic în lume n-aș fi bănuit că și în Maramureș vehiculele cu boi, trase de cai, au aceeași soartă. Dar a fost suficientă ziua de ieri ca să ne dăm seama, o țară întreagă, că la Baia Mare prostia e și mai mare și e proțăpită la loc de cinste. Nu zic, în general oamenii de acolo sunt cumsecade, harnici și isteți, dar există și excepții care confirmă regula și depun eforturi intense să se facă de râs. Dacă despre ministrul Pop știam că e un prost cu ifose și încă n-a învățat cu câți ”i” se scrie ”copiii”, despre deputatul Călin Matei n-aveam habar că e o capacitate în materie de tâmpenie.

Îndemnul deputatului PSD – ”pune-ți mâna pe carte, fiți cuminți și nu fumați în budă” – adresat elevilor din România, reprezintă chintesența gândirii noilor fanarioți care au potopit România după Revoluție. Nici Lenin n-ar fi zis-o mai bine, cu atât mai mult cu cât ăla insista numai pe ”învățați, învățați, învățați”, dar n-a dat nicăieri sfaturi privitoare la unde să fumeze învățăcei. Profitând de faptul că oamenii inteligenți fie au plecat din țară, fie au rămas, dar se bat cu morile de vânt și nu au cum să răzbească, într-un ocean de incompetență, niște mediocrități cu tupeu au sfârșit prin a face legea în țara asta. De fapt, ceea ce vor indivizii ăștia, care fac parte dintr-o veritabilă conspirație a imbecililor, este tocmai opusul învățăturii. Ei nu vor ca noile generații să învețe, nu vor să le cultive, să iasă din ele oameni educați și greu de cumpărat cu ulei și zahăr. Ei au nevoie de o gloată docilă și proastă, care să fie cuminte și să fumeze, dar numai unde îi dă voie Partidul.

Mai mult, pe ReporterVirtual.ro.

Acest articol este proprietatea Pagina de Politică și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

Foarte slabSlabMediocruBunFoarte bun (Niciun vot deocamdată)
Se încarcă...

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to top