Deși în ianuarie-februarie am strigat până am răgușit ”PSD/Ciuma roșie”, după ultimele evoluții din Partid mi-am dat seama că PSD nu e doar o molimă care, dacă mai bântuie mult pe aici, o să lase țara depopulată mai rău ca Moartea Neagră din Evul Mediu (și tot în Evul Mediu o s-o ducă) ci și o haită de fiare care, după ce au jumulit toate curcile care i-au votat și au belit oile care nu s-au prezentat la vot, rămase fără cărniță au început să se sfâșie între ele.

Privind ciomăgeala care a început în PSD ai impresia că urmărești un documentar despre  viața din junglă, pe Animal Planet: toate animalele sunt acolo – și lei (cam jigăriți, ce-i drept), și elefanți, și rinoceri mai obtuzi ca ăia ai lui Ionesco, nu mai zic de șacali și de hiene, că astea sunt dominante prin Partid. E o plăcere să-i vezi cum se mănâncă de fund unii pe alții. Și, nu știu dacă ați observat, dar mâncătoriile astea sunt mai exacte decât ciclurile solare: cum se schimbă masculul alfa, cum o aripioară din partid prinde curaj și-i sare la beregată noului șef al haitei, slăbind haita. Așa a fost și când s-a despărțit Roman de Iliescu, și când s-a despărțit Meleșcanu de Năstase, și când a plecat Geoană de sub gheara plagiatoare a lui Ponta. Acum a venit rândul lui Grindeanu să mârâie, seară de seară, către mustăciosul mascul alfa, Dragnea. Chiar dacă, deocamdată, toate leoaicele din haitâc, de la Olguța și Gabriela la Ana Birchall și leoaica aia de școală generală de la Interne, sunt, cel puțin aparent, în limbă după coama zburlită a lui Dragnea, sunt convins că hienele și șacalii din Partid nu și-au spus încă ultimul cuvânt. La cât sunt de multe, dacă-și unesc eforturile sălbăticiunile astea pot să-i vină lejer de hac masculului alfa Liviu, cu tot cu hamsterul ăla flocos de și-l ține deasupra botului.

Mai mult, pe ReporterVirtual.ro.

Acest articol este proprietatea Pagina de Politică și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

Foarte slabSlabMediocruBunFoarte bun (Niciun vot deocamdată)
Se încarcă...

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll to top