Prim-vicepreședintele PNL Cătălin Predoiu este de părere că Liviu Dragea pune la cale „o răzbunare politică” pe fostul Guvern al lui Dacian Cioloș.

„Concret, ceea ce se propune este investigarea condițiilor în care s-a încheiat exercițiul bugetar care de fapt urmează să se încheie în februarie, cum s-au făcut rectificări bugetare în anul anterior și de ce nu s-au făcut prognoze mai exacte în legătură cu veniturile statului”, a spus Predoiu la Palatul Parlamentului.

Amintim că Dragnea a cerut efectuarea unei anchete comune de comisiile de buget ale Camerei Deputaților și Senatului prin care să fie verificate condițiile în care s-a realizat rectificarea bugetului de stat și a bugetului asigurărilor sociale de stat din august și noiembrie 2016 de către fostul Guvern.

Acest articol este proprietatea Pagina de Politică și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

Foarte slabSlabMediocruBunFoarte bun (Niciun vot deocamdată)
Se încarcă...

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to top