Victor Ponta

Victor Ponta s-a întâlnit vineri, la Belgrad, cu premierul sârb, Aleksandar Vucic. Întâlnirea a avut drept scop o discuţie despre criza refugiaţilor şi stabilind ca cele două guverne să se informeze reciproc şi să continue eforturile comune pentru combaterea traficului de persoane la nivel regional.

„Un subiect regional de actualitate discutat de premierii român şi sârb a fost afluxul de refugiaţi în Europa din ultima perioadă şi modul în care Uniunea Europeană precum şi alte state europene pot face faţă acestei situaţii. Cele două guverne se vor informa reciproc pe această temă în perioada următoare, vor continua eforturile comune pentru a preveni şi combate traficul de persoane la nivel regional şi vor avea în atenţie iniţiativele la nivel european pentru o gestionare eficientă a acestei crize”, a comunicat Executivul.

Acest articol este proprietatea Pagina de Politică și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

Foarte slabSlabMediocruBunFoarte bun (Niciun vot deocamdată)
Se încarcă...

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll to top