Faptul că Mihai Tudose e un băbălan care nu-și ține banii pe card și probabil nici nu umblă cu monede la el când plouă, de teamă să nu-l trăznească, e de înțeles: mai există oameni proști pe lumea asta, ce cred că Pământul e plat ca tejgheaua și că pe bancnote apar semne cabalistice din Kekistan. De neînțeles este ce caută un asemenea băbălan în fruntea unei țări din Uniunea Europeană. După ce o țară întreagă, de la finanțiști și economiști de vază la ultimul lucrător la șaibă, l-au criticat pentru a lui ”revoluția fiscală”, ce face azi Tudose? Bagă iar placa tocită cu multinaționalele care-l sabotează,  cu băncile care-și trimit angajații la miting, cu soroșiștii care sug sudoarea boborului. Mai lipsea să spună ceva și de chiaburii care ascund recolta și era bolșevic direct!

Păi nu întâmplător mizeria asta numită  ”revoluție fiscală” e introdusă la o sută de ani de la revoluția bolșevică: ea dovedește că prostănacii și inculții care ne conduc se orientează după aceleași principii ca și complicii lui Lenin. Sunt doar o gașcă de bandiți cocoțați la putere și, mai ales, disperați să nu o piardă, motiv pentru care caută vinovați pretutindeni. Toți sunt de vină, mai puțini ei. Nu vor să vadă că oamenii aflați acum în stradă nu sunt nici bancheri, nici corporatiști, sunt oameni simpli, cu salarii mici, care vor fi afectați în cel mai mare grad de această japcă legalizată pe care banditul Terente și banditul Dragnea ne-o pregătesc. Ca și Ceaușescu, ei văd în stradă huligani manipulați de ”agenturilii străine”, când acei oameni sunt români simpli, pe care nu Soroș, ci dorința de a nu mai fi furați i-a scos afară din casă.

Mai mult, pe ReporterVirtual.ro.

Acest articol este proprietatea Pagina de Politică și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

Votează: Foarte slabSlabMediocruBunFoarte bun (1 voturi, media: 1,00 din 5)
Se încarcă...

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll to top