După ce a aflat și ea, pe surse, că Mark Zuckerberg nu e român și deci nu trebuie să-i plătească indemnizația de tată, care ar fi secătuit bugetul mai mult decât toți porcii, bipezi sau patrupezi, ai lui Dragnea la un loc, Olguța a răsuflat ușurată. Pe urmă, a prins coraj, a tras tare în piept nu doar aer, ci și pe toți fraierii care pun botul la ce zice ea, și a anunțat o lege a pensiilor, care va intra în vigoare pe 1 octombrie. Dar, de unde până atunci se vorbea că prin noua lege pensionarii nu doar că vor primi pensii mai echilibrate, ci și o a treisprezecea pensie, cum primesc bugetarii al treisprezecelea salariu, ieri Olguța s-a sucit iar și a anunțat că nici vorbă de a treisprezecea pensie. Cică au fost doar zvonuri, pe Internet. Al dracului Internetu ăsta, cum bagă el strâmbe, cu Feisbucu și cu Țucărbergii lor cu tot, v-am zis eu că aici e tot mânuța aia parkinsonistă a lui Soroș!

Cât privește creșterile de pensii la care milioane de pensionari visau, ministresa n-a mai pomenit nimic. A spus doar că, deși pensiile sunt disproporționate, unele fiind prea mari și unele prea mici, de tăiat nu taie la nimeni, nimic, ci doar crește. Asta e chiar bătaie de joc, doamna ministru! Păi pensionarii te-au votat să le-o dai mărită – la pensie mă refer – și matale le-o mărești doar cu trei firfirici, acolo? În loc să tai de la toți vișineștii și postelnicii care mănâncă zeci de mii de lei pe lună, și să le dai ălora care n-au nici o mie, le-o mărești infim la toți și pe urmă le promiți că poate s-o da la anul mai  mult? Dar așa le-ai promis și medicilor  și profesorilor, că o să și-o ia mărită – la leafă mă refer – din iulie și pe urmă i-ai amânat până-n ianuarie. Dacă faci la fel și cu pensionarii, zici că le mai rotunjești ceva la anul, dar nu le mai dai nici peste doi ani? Doar știi prea bine, Olguțo, că pensionarii nu-s salariați, sunt oameni bătrâni și bolnavi, dacă nu le dai acum, peste doi ani n-o să ai cui să mai dai. Sau te pomenești că nu le mai mărești pensia, cum se așteaptă ei, săracii, dar în schimb o să le faci un parastas d-ăla ca-n Dallas?

Mai mult, pe ReporterVirtual.ro.

Acest articol este proprietatea Pagina de Politică și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

Foarte slabSlabMediocruBunFoarte bun (Niciun vot deocamdată)
Se încarcă...

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll to top