adrian-papahagiEl vorbește în postarea sa despre clanul lui Bercea Mondial, despre Mircea Bǎsescu, despre „politicienii ipocriți” și „presa aservită”, toate acestea formând în opinia sa o “mizerie”.

“În rest, o mizerie. O cloacă în care băltesc amestecați până la indistincție Izaura, Mondialii, Căpățînă, frați idioți și politicieni ipocriți, presă aservită și public derutat”, scrie Papahagi pe site-ul de socializare.

Papahagi susține cǎ ceea ce se întâmplă în România este similar cu ceea ce s-a petrecut în Italia în timpul scandalului “mani pulite„.

“Au spus-o mulți, de multe ori: faptul că Mondialul e condamnat la mulți ani de închisoare, iar Mircea Băsescu a fost reținut este cea mai clară dovadă că justiția nu e „băsistă”, ci independentă”, a mai comentat Adrian Papahagi pe Facebook.

Acest articol este proprietatea Pagina de Politică și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

Foarte slabSlabMediocruBunFoarte bun (Niciun vot deocamdată)
Se încarcă...

Articole similare

One Response to Papahagi scrie despre „cloaca” în care „băltesc” Izaura, Mondialii, Căpățînă, „frați idioți” și „politicieni ipocriți”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll to top