Untitled”Ordonanța Dragnea” a fost publicată în Monitorul Oficial, după cinci zile de la adoptare. Ordonanța deschide sezonul racolărilor politice pentru aleșii locali, timp de o lună și jumătate. Consilierii locali, primarii și șefii consiliilor județene au astfel la dispoziție 45 de zile pentru a-și exprima în scris opțiunea pentru un partid politic, o organizație a minorităților naționale sau să devină independenți fără a-și pierde mandatul.

Guvernul motivează emiterea acestei ordonanțe prin disfuncționalitățile generate de actuala legislație care nu oferă soluții pentru ”ruptura” politică apărută pe parcursul mandatului autorităților locale.

Acest articol este proprietatea Pagina de Politică și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

Foarte slabSlabMediocruBunFoarte bun (Niciun vot deocamdată)
Se încarcă...

Articole similare

One Response to ”Ordonanța Dragnea” a intrat în vigoare. Traseismul politic, legalizat 45 de zile

  1. moshu49 spune:

    hai, grăbiţi, s-a dat liber la migraţia guguştucilor.
    că de primit, vor primi numai …
    urez mancurţilor tot 45 de zile să le trăiască în acelaşi interval dar ca’n 1989, ca să nu zic 1959, poate le vine mintea la cap… 🙁

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll to top