Mai iuți decât Bikila Abebe când alerga desculț la Olimpiadă, Ciordache și gașca lui din Parlament vor s-o lase pe doamna Justiția nu doar fără pantofi, ci și fără chiloți, alungând-o în lume la nudul gol, să-și râdă toți infractorii de ea. Judecând după ritmul în care se desfășoară lucrările Comisiei de masacrat legi de la Parlament, nu m-ar mira ca lingăii harnici ai lui Dragnea nu doar să-l scape pe flaușat de răspundere penală, ci să-l și întroneze ca împăratu la bani și regele la baștani, acum, că tot e pe moarte Maiestatea Sa.

Dacă atunci când guvernul ăsta de siniștri, băbălani și incompetenți a făcut scamatoriile cu Codul Fiscal, i-am înțeles pe români că au stat în casă, fiindcă nu știau sigur dacă le scad salariile, de astă dată nimeni nu mai are nicio scuză să nu iasă în stradă. Pentru că acum nu se mai pune problema  la modul ”dar dacă nu-mi scade leafa, eu de ce să protestez?”. Acum alternativa e clară: nu ieșim, ne transformă ăștia nu într-o colonie a Occidentului, cum latră toate canalele de știri ale canaliilor, ci într-o feudă a lui Dragnea și a bandiților lui. Practic, dacă legile justiției, în varianta Ciordache, vor fi adoptate, România va deveni oficial primul stat mafiot din lume. Un stat în care furtul de bani publici, hoția, corupția, traficul de influență, luarea de mită vor fi legalizate și nimeni nu va mai fi pedepsit pentru fărădelegile sale – desigur, cu condiția să se înscrie, cel târziu după ce le săvârșește, dar de preferat înainte, în PSD.

Mai mult, pe ReporterVirtual.ro

Acest articol este proprietatea Pagina de Politică și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

Foarte slabSlabMediocruBunFoarte bun (Niciun vot deocamdată)
Se încarcă...

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll to top