Primarul municipiului Iaşi, Mihai Chirica, unul dintre criticii șefului PSD Liviu Dragnea, a fost înlocuit din funcția de președinte executiv al PSD Iași.

Decizia a fost luată în cadrul Comitetului Executiv Judeţean al filialei. Chirica a anunțat că va contesta această măsură.

„La Bucureşti mi s-a retras în februarie calitatea de şef al organizaţiei judeţene, dar şi cea de vicepreşedinte național. Însă, am revenit în funcţia de preşedinte executive al filialei ieşene, în care am fost ales statutar la conferinţa judeţeană. Fusesem pus preşedinte de filială ca interimar, iar după ce s-a hotărât la Bucureşti să fiu dat jos, m-am întors pe vechiul post, de preşedinte executiv. În şedinţa de ieri (vineri – n.r.) am aflat că ar exista nu ştiu ce hârtie venită de la Bucureşti, în care se arată că nu am dreptul să ocup nicio funcţie în organizaţia de Iaşi”, a declarat Chirica.

Primarul Iașului a devenit cunoscut după ce a criticat Guvernul pentru modul în care a adoptat OUG 13, privind modificarea Codurile penale. Edilul l-a criticat și pe Dragnea pentru modul în care a reacționat la protestele de stradă.

Acest articol este proprietatea Pagina de Politică și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

Foarte slabSlabMediocruBunFoarte bun (Niciun vot deocamdată)
Se încarcă...

Articole similare

One Response to Mihai Chirică, critic al lui Dragnea, înlocuit de la conducerea PSD Iași

  1. […] că Chirica a rămas fără funcții în partid după ce l-a criticat pe Dragnea pentru modul în care Guvernul și PSD au reacționat la […]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to top