Micul românesc, pe masa UE

3:30 pm, 20 februarie 2014 • de • cu Niciun comentariu

miciÎn urma discuțiilor purtate, Direcția Generală SANCO a susținut includerea pe agenda Comitetului pentru Siguranță Alimentară al Uniunii Europene (SCFCAH) de joi, 20 februarie 2014, a propunerii de modificare a Regulamentului Uniunii Europene, care cuprinde posibilitatea folosirii aditivului conţinut de micii româneşti.

De asemenea, Comisia va face o declaraţie în reuniunea SCFCAH prin care se angajează să prezinte o nouă propunere de Regulament care va conține aditivii de utilizare generală”, se arată într-un comunicat transmis de Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale (MADR).

Citeşte continuarea pe reportervirtual.ro

Acest articol este proprietatea Pagina de Politică și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

Foarte slabSlabMediocruBunFoarte bun (Niciun vot deocamdată)
Se încarcă...

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll to top