Deși în realitatea paralelă în care trăiește Slugărel Toader, acest ministru paralel cu orice normă de bun simț, ar fi fost de porc ca duduia Comisie Europeană să mai mențină și anul viitor Mecanismul de Cooperare și Verificare, uite că UE n-a fost impresionată de gărgăunii lui Gargamel și ne-a prelungit termenul de încercare. Geaba și-au eliberat pesediștii și aldiștii confrații găinari din pușcării, geaba s-au jurat pe mămicuțele, copilașii și mătușica Tamara să le sară ochii care-o mai da Ordonanța 13bis, de MCV tot n-au scăpat. Păi ce să vă fac, golănașilor, dacă n-ați reușit să-i convingeți și pe alde Timmermans și colegii lui să se uite mai des la Antena 3, să vadă ce justiție televizată faceți voi în România?

Ce va urma acum, nu-i greu de ghicit: procurorii și judecătorii cu buze groase de la latrine o vor lăsa puțin deoparte pe ”procuroarea lui Dragnea” și vor începe atacul cu lături la tot ce înseamnă UE, Europa, Occident și anticorupție. Pregătiți-vă deci să aflați că Timmermans e plătit tot de Soroș să ne facă rău, iar înalții comisari europeni nu sunt decât niște șerpilieni care și-au propus să distrugă România, tocmai când ne mergea și nouă mai bine, când ne crescuse economia mai ceva ca limbile lacheilor lui Dragnea, când totul era minunat în scumpa noastră țărișoară. Vom afla, cu acest prilej, că, dacă lucrurile vor merge mai rău, după 1 ianuarie, nu guvernul de rapandule și cârpaci al lui Terente o să fie de vină, ci, pe lângă bănci, multinaționale și patroni, și Uniunea Europeană care ne persecută, deși noi am stârpit cu totul infracționalitatea, având cel mai mare nivel de scriitori, artiști și poeți pe cap de pușcăriaș din întreaga lume.

Mai mult, pe ReporterVirtual.ro.

Acest articol este proprietatea Pagina de Politică și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

Foarte slabSlabMediocruBunFoarte bun (Niciun vot deocamdată)
Se încarcă...

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll to top