Nici nu apucase Mazăre să se dea cu cremă de plajă prin locurile pe unde nu pătrunde soarele și pe unde-l doare pe el de justiția din România, că Olguța, ministresa Muncii din guvernul Terente, era deja în avionul de Cuba. Și ce zi mai potrivită să viziteze Havana decât 1 ianuarie, când a vizitat-o și Fidel Castro, acum vreo șaizeci de ani? E drept că Fidel a intrat călare pe tanc în Capitală, în vreme ce Olguța nu-l călărea decât pe băiatul ăla geluit, Manta sau Mandea, cum îl cheamă, că mereu uit, dar ce mai contează? S-a văzut fata la Havana? S-a văzut! Iată triumful talentului, fraților: să pornești în viață semănând pixuri pe sub birouri și s-ajungi la apogeul carierei să culegi trabucuri cubaneze, taman la mama lor! Bravos, Olguțo, halal să-ți fie!

O să zică unii acum că e de porc ce face Olguța, care le-a mărit pensiile și salariile românilor cu doi lei, în vreme ce ea toacă mii de coco în sejurul cubanez, cu iubițelul ei, tot bugetar de lux. Și că e și mai de porc ca, pe când românii încă nu știu dacă vor avea lefurile ciuntite prin ”revoluția fiscală”, ministresa Muncii umblă brambura pe urmele revoluției cubaneze, în loc să stea aici și să ne explice care-i treaba cu salariul groazei. Dar ce vreți, fraților, nu asta ați votat? Nu v-a plăcut vouă socialismul de caviar? N-ați fost voi mândri, nu voi ați chiuit pe ”Noi suntem români?” Mai chiuiți și acum, dacă vă dă mâna ori gura, că duduii Olguța îi dă! Voi stați ca amărăștenii pe salariul minim, mărit din pix, în vreme ce ea se distrează de minune și, ca o adevărată ministresă a Muncii, o cântă pe-aia cu ”Samba si, trabajo no!”

Mai mult, pe ReporterVirtual.ro.

Acest articol este proprietatea Pagina de Politică și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

Foarte slabSlabMediocruBunFoarte bun (Niciun vot deocamdată)
Se încarcă...

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll to top