uk borderSuma este echivalentul a 24 de ore de muncă, la salariul minim pe economie. Oficialii spun că au luat această decizie pentru a descuraja sosirea unor imigranţi slab calificaţi, cu şanse aproape nule de a-şi găsi slujbe full time.

Aceste reforme ne vor ajuta să menţinem un sistem corect care îi sprijină pe muncitorii cinstiţi şi pe cei interesaţi în mod real să lucreze dar nu le permite oamenilor să vină în ţara noastră ca să abuzeze de sistemul de beneficii sociale”, a declarat Iain Duncan Smith, Secratrul de Stat pentru Muncă şi Pensii.

Imigranţii care au venituri sub pragul de 150 de lire vor fi evaluaţi suplimentar pentru a se stabili dacă munca lor este “de bună credinţă şi eficientă”. În funcţie de rezultatele acestor evaluări, ei ar putea fi calificaţi drept oameni în căutarea unor slujbe sau inactivi din punct de vedere economic. În aceste condiţii, ei nu ar mai avea acces la unele servicii oferite de stat precum şcolarizarea gratuită pentru copii sau ajutoarele pentru plata chiriei. În ultima perioadă, Londra a adoptat mai multe măsuri menite să-i împiedice pe imigranţi să abuzeze de sistemul de beneficii sociale din Regat. Acestea au fost iniţiate după ridicarea restricţiilor de muncă pentru români şi bulgari, la 1 ianuarie 2014. Detalii AICI

 

Acest articol este proprietatea Pagina de Politică și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

Foarte slabSlabMediocruBunFoarte bun (Niciun vot deocamdată)
Se încarcă...

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll to top