Gabriela Firea este un dezastru la Primăria București. Nu numai că primărița PSD nu a rezolvat nicio problemă, nicio promisiune electorală, dar provoacă probleme și mai mari din prostie, aroganță sau pentru posibile calcule politice cinice.

Până acum, mandatul Gabrielei Firea la Primăria Generală este un dezastru, o calamitate. Toate problemele orașului s-au agravat și primărița PSD nu poate spune că a rezolvat măcar una dintre promisiunile electorale.

În schimb, Firea ”și-a rezolvat” prietenele cu posturi de consilieri în primărie. Și-a rezolvat foștii colegi de la trustul infractorului Dan Voiculescu pompând bani publici în televiziunile turnătorului Felix. Și-a rezolvat o sumedenie de operațiuni de imagine organizate în cel mai comunist stil posibil.

Nimeni nu își imagina că este posibil ca, în anul 2017, să meargă un primar la o școală din oraș, unde să fie primit cu elevi obligați să poarte portul popular și cu pâine și sare, exact cum procedau Nicolae și Elena Ceaușescu în timpul dictaturii comuniste. Exact asta a făcut Gabriela Firea acum câteva luni.

Mandatul Gabrielei Firea seamănă tot mai mult cu ultimii ani ai dezastrului comunist. Primărița PSD pare un fel de Elena Ceaușescu, varianta 2.0.

Exact ca ”Ceaușeasca”, miercuri dimineață Gabriela Firea a invadat toate televiziunile de știri ca să anunțe că vine uraganul peste București. De capul ei și fără să consulte pe nimeni, primărița PSD a închis școlile la ora 17.00 și a alarmat bucureștenii că urmează urgia. Ceva mai târziu a ieșit să se certe ca o țață cu necunoscuții care au postat pe rețele sociale diverse mesaje. Exact ca Ceaușescu, în ultimele zile de dictatură, Firea a amenințat lumea cu pușcăria, la televizor.

În final totul a fost circ degeaba, dovedindu-se că cel mai mare dezastru pentru București este chiar persoana care conduce orașul.

Ieșirile Gabrielei Firea au avut ca rezultat blocarea orașului degeaba, lucru care a provocat un val uriaș de ironie pe rețele sociale. Chiar mai mare decât cel din primăvară, când Gabriela Firea a fost copios ironizată pentru că a s-a dus ca Elena Ceaușescu la o școală generală, unde a fost primită cu port popular, sare și pâine.

Și totuși, isteria declanșată de Gabriela Firea miercuri, pe tema ciclonului inexistent, este atât de prostească încât nu poți să nu te întrebi dacă nu cumva altceva a stat în spatele acestei acțiuni. Pur și simplu pare imposibil ca Firea să fie chiar atât de tută.

Privind ziua în ansamblul ei și modul cum a parazitat Gabriela Firea toate buletinele de știri, remarci că subiectul fals cu care a ocupat primărița PSD agenda publică a astupat complet o știre infinit mai importantă pentru România: vizita președintelui Klaus Iohannis la ONU și întâlnirea cu președintele SUA.

Nu poți să nu te întrebi dacă Firea a paralizat orașul din banală prostie sau pentru un motiv politic bine întemeiat?
Aparent ahtiată după imagine, primarița PSD Gabriela Firea a anunțat un ciclon inexistent, a închis școlile, a panicat populația și a sfârșit prin a bloca tot orașul degeaba.

Mai mult, pe ReporterVirtual.ro.

Acest articol este proprietatea Pagina de Politică și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

Foarte slabSlabMediocruBunFoarte bun (Niciun vot deocamdată)
Se încarcă...

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll to top