Protestul pentru independența Justiției a fost minimalizat de televiziunile de știri. Numărul protestatarilor a fost mult mai mare decât cei 70.000 despre care au vorbit televiziunile cu patroni penali.

Dincolo de acest aspect, mai jos puteți vedea oameni speciali și lucruri importante pe care nu le-au arătat nicio televiziune ”de știri”.

Au venit din toată țara protestatari deciși să dea din nou un semnal puternic clasei politice și în special lui Liviu Dragnea și acoliților săi. Mulți au ajuns la București cu mașinile, alții au venit mai de departe cu trenurile și un grup mai mic de patrioți a venit pe jos, de la Cluj, 450 de kilometri.

Zece zile au mers pe jos prin toată Transilvania, au trecut munții și au traversat Muntenia, până în București, unde au ajuns sâmbătă dimineața.

Nu ați văzut la nicio televiziune faptul că pe jos a venit la București și urmașul direct al marelui om politic și prim-ministrul Iuliu Maniu. Eu am realizat un interviu cu acest tânăr special, în vârstă de 17 ani, care a spus lucruri esențiale despre schimbarea de care are nevoie România își despre actuala clasă politică.

Mai mult, pe ReporterVirtual.ro.

Acest articol este proprietatea Pagina de Politică și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

Foarte slabSlabMediocruBunFoarte bun (Niciun vot deocamdată)
Se încarcă...

Articole similare

One Response to Mălin Bot: Faptul că posturile TV ascund aceste imagini ne arată cât de putredă e presa cu patroni penali | VIDEO

 1. Doru Popescu spune:

  domn-le Malin RAT,

  Ce, vrei sa fii seful protestatarilor de pe ulitilele din ROMANIA?

  Un retardat mintal vrea sa seful retardatilor mintali (sub 0.01% procent din populatia Romaniei).
  Adica a paduchilor si mustelor verzi (vezi extrema dreapta de tip Garda de cac.. dintre cele doua razboaie mondiale actualizata la timpul prezent).

  Vrei sa fii seful retardatilor mintali, de extrema dreapta, de pe ulitilele tarii?
  Si sa infiintezi un partid al retardatilor mintali din Romania ?
  Subordonat, vasal si iobag, sclav al CE+UE, NATO… etc.

  E cam mult pentru ROMANIA DEMOCRATICA, INDEPENDENTA SI SUVERANA, DE AZI !!!!!

  Doru

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll to top