Este de neimaginat tupeul lui Liviu Dragnea. Infractorul-șef al PSD a furat până și o bucată din Dunăre, brațul Pavel și insula Belina. Complici i-au fost Rovana Plumb și Sevil Shhaideh. Schema pusă la cale pentru a-i servi lui Dragnea domeniul de pescuit este uluitoare. La fel de uluitoare ca vicepremierului Sevil Shhaideh care se ascunde după ”drepturile omului” ca să nu demisioneze.

Domeniul de pescuit al infractorului Liviu Dragnea este locul unde șeful delincvent al PSD punea țara la cale cu doi premieri ai PSD: Victor Ponta și Sorin Grindeanu. Acolo i-a dus Dragnea la știuci pe Ponta și Grindeanu, când consilierii de imagine l-au sfătuit că dă bine la publicul PSD să se pozeze în barcă, cu peștele în mână, alături de prim-ministru, pentru a arăta că el controlează guvernarea.

Schema prin care Dragnea a ajuns stăpân pe cele peste 300 de hectare, adică o insulă și un braț al Dunării, este șocantă. Tupeul cu care acum liderii PSD invocă ”prezimția de nevinovăție” pentru a justifica rămânerea pe funcție a suspectei Sevil Shhaideh e la fel de șocant.

Rovana Plumb și Sevil Shhaideh au rupt o halcă din Dunăre

 

Pentru Dragnea s-au falsificat documente de proprietate, astfel încat să fie ruptă o bucată de peste 300 de hectare din albia Dunării. Brațul Pavel și insula Belina erau parte din albia Dunării proprietate a statului român care, prin constituție, nu poate fi înstrăinată fără emiterea unei legi speciale. Asta însemna dezbatere parlamentară.

Însemna ca presa și opoziția să afle ce vrea Dragnea să facă și implicit riscul unui scandal public enorm. Baronul de Teleorman era nevoit să organizeze totul cât mai discret, așa cum a reușit să procedeze cu mult succes în ultimii 20 de ani în care s-a îmbogățit furând din patrimoniul județului Teleorman ogoare, silozuri, hoteluri, ferme de porci și păduri și terenuri de vânătoare.

Brațul Pavel și insula Belina au fost rupte din Dunăre pe hârtie, prin acte falsificate, pentru ca Rovana Plumb să poată emite pe ascuns hotărârea de guvern pe care o cerea Dragnea. AICI e comunicatul DNA are oferă detalii.

Plumb încercase anterior să emită acest HG prin care să transfere direct brațul Pavel și insula Belina către Consiliul Județean Teleorman unde Dragnea aranjase totul pentru TelDrum, firma pe care baronul o transformase în mina de aur a clanului său.

Mai mult, pe ReporterVirtual.ro.


Acest articol este proprietatea Pagina de Politică și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

Foarte slabSlabMediocruBunFoarte bun (Niciun vot deocamdată)
Se încarcă...

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll to top