Încă nu am reușit să aflăm dacă infractorul Dan Voiculescu levita în celulă, în timp ce scria cărți, mergea la cursuri și mătura curtea pușcăriei. E un caz paranormal fără precedent.

Dan Voiculescu a reușit minunea să scrie 11 cărți stând cu ochii închiși jumătate de zi, în fiecare zi de detenție. Securistul Felix a mai reușit minunea să și participe, cu ochii închiși, la tot felul de activități din penitenciar care i-au permis să scape mai repede de după gratii.

Bolnavul Felix s-a ridicat și a umblat

Altă minune s-a consumat la Spitalul Universitar de Urgență, condus de iubita altui mare inculpat al patriei: Sorin Oprescu.

Voiculescu fusese scos din Penitenciarul Rahova și dus la spital sub pretextul că e în stare gravă din pricina unei ocluzii intestinale. Însă, imediat după ce Tribunalul București a decis că Felix trebuie eliberat ”de îndată”, s-a făcut minunea.

Voiculescu nu s-a mai simțit rău. Ba chiar s-a simțit atât de bine încât a plecat voios și sprinten, pe picioarele lui, din spital. Foarte efervescent, Voiculescu a mai și stat 10 minute la declarații în fața ziariștilor.

Mai mult, pe ReporterVirtual.ro.

Acest articol este proprietatea Pagina de Politică și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

Foarte slabSlabMediocruBunFoarte bun (Niciun vot deocamdată)
Se încarcă...

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll to top