Am ezitat mult să scriu pe tema asta, fiindcă știam că, orice aș fi scris, tot aș fi fost pus la zid. E adevărat, Mălin îmi e coleg, dar vă asigur că, dacă mâine s-ar da de partea mogulilor, aș fi primul care l-ar critica. Dar, cum îl cunosc eu, n-o să facă niciodată așa ceva. Pentru că numiți-l cum vreți: nebun, fanatic, troll, hater, exaltat, dar un singur lucru nu puteți spune despre el: că e de vânzare.

Vă mărturisesc sincer că am ezitat fiindcă nu-mi venea să cred câți dintre ziariștii pe care îi cunosc și îi apreciez l-au pus la zid pentru întâmplărilMălin Bot – cel mai nebun și mai bun dintre noie din ultimele zile. Și m-am întrebat: oare toți oamenii ăștia deștepți sunt nebuni? Dacă ei au dreptate și el nu? Dar am stat strâmb și am cugetat drept: oricând, în orice altă circumstanță, aș fi zis și eu despre Mălin că tot ce face nu e nici măcar gonzo-jurnalism, că exagerează aiurea și că a sărit rău de tot calul. Oricând, dar nu acum. Pentru că acum cuțitul a ajuns la os, iar bandiții și muhaielele care ne conduc ne-au dovedit, cu asupră de măsură, că se șterg la cur cu deontologia și onoarea noastră de jurnaliști.

Mai mult, pe ReporterVirtual.ro

Acest articol este proprietatea Pagina de Politică și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

Foarte slabSlabMediocruBunFoarte bun (Niciun vot deocamdată)
Se încarcă...

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll to top