Antena 3 și România TV pierd marii clienți de publicitate. Este firesc ca firmele serioase să refuze să-și mai asocieze imaginea cu așa ceva. În paralel însă se întâmplă un alt fenomen scandalos: salariați ai condamnatului Voiculescu, care au participat ani de zile la intoxicările pentru infractorii din politică, sunt plasați în instituții publice.

După ce au mințit, au manipulat, au otrăvit societatea și au participat la cele mai nocive operațiuni de PR în favoarea corupților și mafiei din politică, cozile de topor ale securistului Felix sunt recompensate cu posturi plătite din taxe și impozite. Dragnea, Tăriceanu și Grindeanu au grijă de ei.

Împânzesc ministerele cu ei. Îi recompensează cu funcții publice, de la purtători de cuvânt până la consilieri, obligându-ne pe noi să le plătim acum salariile.

Alții sunt plasați la TVR, unde se ocupă mai departe cu promovarea intereselor corupților din politică, împotriva Justiției a domniei legii, pe banii tuturor plătitorilor de taxe din România.

Exemplul clonei lui Mihai Gâdea, „moderatorul” Ionuț Cristache, care aproape zi de zi promovează pe postul național de televiziune, pe bani publici, tot felul de inculpați, condamnați și pe propagandiștii mafiei, este elocvent.

Mai mult, pe ReporterVirtual.ro.

Acest articol este proprietatea Pagina de Politică și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

Foarte slabSlabMediocruBunFoarte bun (Niciun vot deocamdată)
Se încarcă...

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to top