Președintele Klaus Iohannis spune că ”nu există temei pentru o suspendare”.

”Pentru mine, cu certitudine acesta nu este un factor de decizie”, a spus marți președintele Klaus Iohannis, când a fost întrebat de ziariști dacă s-a temut ca va fi suspendat în cazul în care nu o desemnează premier pe Viorica Dăncilă.

„Încet, dar sigur trebuie să eliminăm acest lucru din discuția publică. Nu trebuie ca aceasta posibilitate de suspendare să fie un argument în dezbaterea publică, politică”, a mai spus Iohannis după întâlnirea cu ambasadorii acreditați la București.

Acest articol este proprietatea Pagina de Politică și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

Votează: Foarte slabSlabMediocruBunFoarte bun (1 voturi, media: 5,00 din 5)
Se încarcă...

Articole similare

One Response to Iohannis, REACȚIE: ”Nu există temei pentru o suspendare a președintelui”

  1. vălișor spune:

    N-o fi existând temei de suspendare din funcția de Președinte al României, dar cine știe din ce funcție de demolare a României îi pasă a nu fi suspendat!? că, se vede și de pe Lună, că TOT ce a făcut el până acuma, de pe înalta poziție în Statul Bolșevic, a fost să netezească drumul tâlharilor, prin acordarea, cu intervențiile lui „patriotice”, de handicapuri de timp, întârziind „strada”, de spațiu, girând transformarea structurilor statale cât-de-cât democratice în structuri interlop-aviare, și de gravitație, prin ungerea tainicelor pârghii perverse de scălâmbire a Spiritului Drept-românesc, inducând populimii deznădejdi schizoide. Veneticul cotropitor Damocles! Dacă îl mai credem, ne decapitește de tot, cât deocamdată decât ne-a giugănit! Fiind tăvălugul cel mai la vedere a ceva mult mai apoi(apă mare), mă întreb în cât mai tâmpiți de-atâta ne-am putea despuia mințile?!
    Eu nu cred nici în Iohannis!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll to top