Președintele Klaus Iohannis a precizat că nu va demisiona, în urma protestelor de lângă Palatul Cotroceni, adăugând că oamenii care protestează în Piața Victoriei sunt în continuare nemulțumiți.

„Oamenii au tot dreptul să protesteze şi, pentru a arăta că eu recunosc acest drept, am ieşit şi am încercat un dialog cu protestatarii. A fost un pic dificil din cauza zgomotului, dar am înţeles mesajul lor. Nu voi demisiona, dar ei, sigur, au dreptul să-şi spună nemulţumirea”, a spus Iohannis.

Şeful statului a vorbit şi despre protestele din Piaţa Victoriei.

„Oamenii sunt în continuare nemulţumiţi. Şi-au pierdut încrederea în guvern, şi-au pierdut încrederea în PSD şi acest lucru îl spun foarte clar în Piaţă. Iar cine are urechi, să audă”, a declarat preşedintele.

Președintele a mai explicat că rezolvarea acestei probleme se află la PSD și la coaliția de guveranre, amintind de modul în care Guvernul a încercat să legifereze în domeniul Justiției.

„Lucrurile trebuie rezolvate şi eu cred că Ordonanţa 14 nu va fi problematică. Din luările de poziţie publice, am înţeles că toată lumea vrea să o aprobe şi să se termine discuţia pe acea nefericită Ordonanţă 13”, a mai spus Iohannis.

Amintim că în România au avut loc proteste în fiecare seară după 31 ianuarie, când Guvernul a adoptat modificări controversate la Codurile penale care între timp au fost retrase. În paralel, oamenii au început să protesteze lângă Palatul Cotroceni și să ceară demisia șefului statului.

Acest articol este proprietatea Pagina de Politică și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

Foarte slabSlabMediocruBunFoarte bun (Niciun vot deocamdată)
Se încarcă...

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to top