Refuzul premierului Grindeanu de a demisiona dovedește că în PSD există nu doar vietăți unicelulare, ci și o evoluție de-a dreptul darwinistă, care va duce, într-un final, la apariția coloanei vertebrale la cât mai mulți membri de partid. Deja unii lideri pesediști, mai evoluați, au demonstrat acest lucru, fapt pentru care au și fost excluși sau marginalizați de Dragnea și paramecii din subordine. Că PSD nu este totuși un partid de nevertebrate o dovedesc luările de cuvânt curajoase din ultimele zile, ale unor oameni precum primarul Iașiului, Chirică, și europarlamentarul Cătălin Ivan, care a avut amabilitatea de a acorda un interviu.

Domnule europarlamentar, cum se vede de la Bruxelles situația actuală din România?

La Bruxelles, toată lumea este siderată. Nu s-a mai întâmplat niciodată, nu există un precedent ca un prim-ministru să fie schimbat fără niciun motiv, fără nicio situație gravă care să declanșeze o criză guvernamentală, pur și simplu un guvern dinamitat de propriul partid doar din cauza unui președinte de partid care, din motive personale greu de înțeles decide să schimbe premierul. E o criză care a venit de nicăieri, fără să aducă nimic bun pentru România, iar așa ceva aici, la Bruxelles, este greu de explicat.

În ședința de miercuri a conducerii PSD s-a votat în unanimitate împotriva lui Grindeanu. A fost bun șase luni și dintr-o dată nu mai e bun?

Din păcate, în PSD, în epoca lui Liviu Dragnea totul se bazează pe unanimitate. A reușit să instaureze un sistem de control, de frică, de amenințare, de șantaj, astfel încât toți cei care vor să aibă proiecte finanțate, fie primari de comună, fie primari de orașe, fie președinți de consilii județene, plus cei care vor să beneficieze de Fondul pentru Dezvoltare Locală, care se află sub semnătura lui Sevil Shhaideh, deci a lui Liviu Dragnea, trebuie să tacă. Prin urmare, toți tac. Iar cei care nu tac au parte de tot felul de articole defăimătoare, menite să îi pună într-o lumină proastă. E o tactică bolșevico-comunistă care din păcate funcționează în acest moment în PSD, dar care trebuie să înceteze.

Mai mult, pe ReporterVirtual.ro.

Acest articol este proprietatea Pagina de Politică și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

Foarte slabSlabMediocruBunFoarte bun (Niciun vot deocamdată)
Se încarcă...

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll to top