După socoteala mea, Ministerul Justiției n-ar trebui să se mai numească așa – cel puțin câtă vreme ministru titular e Slugărel Toader, ci Ministerul Bunăstării Infractorilor. Pentru că de un an de zile, de când e ministru, Slugărel ăsta n-a avut decât un singur obiectiv: să-i apere nu pe oamenii cinstiți, ci pe ăia necinstiți.

Și nu s-a mulțumit să scoată din pușcării hoți, violatori și criminali, care în câteva luni au furat, violat și ucis din nou. Acum vrea să le dea și bani de cheltuială și haine de primeneală, cică ar fi avut condiții nașpa la bulău. Evident, în nicio țară din lume nu te aștepți ca, după ce ai dat în cap cuiva, să te trimită statul la hotelul de cinci stele sau să-ți plătească anii petrecuți după gratii. Dar nu vedeți că în România e altfel? Aici e Raiul infractorilor: nu sunt bani pentru bursele studenților, în schimb se vor găsi bani pentru indivizii care fac ”facultatea” la Jilava, Rahova sau Poartă Albă, că doar au suferit prin celule, mititeii, nu?

La copiii care suferă în clase neîncălzite, cărora le cade tavanul școlii în cap, guvernarea lui Slugărel și a celorlalte slugi pesediste nu s-a gândit însă, cum se gândește la deținuți. La bolnavii care suferă în saloane neîncălzite, mizere, pline de gândaci, ba mai aduc și medicamente de acasă și mai dau și șpăgi la orice halat alb care roiește în jurul lor, iarăși nu s-au gândit guvernanții. În schimb, când vine vorba de deținuți, imediat îi apucă empatia și nu mai știu cum să facă să le ostoiască suferința, dându-le, se aude, cinci euro pe zi, din banii noștri. În ritmul ăsta, hoții nici n-o să mai fure: de ce să se chinuiască să-ți vâre cuțitul în gât și să-ți ceară portofelul în care n-o să găsească mare lucru, când le dă Tudorel cinci euro pe zi fără să miște un deget? Nu mai zic că probabil și copiii, văzând ce se petrece în țara asta ajunsă la cheremul unor proști și al unor hoți, n-o să mai vrea să se facă medici, ingineri, informaticieni, profesori, ci deținuți. Păi cine mai primește pe lumea asta 5 euro pe zi fără să facă absolut nimic, că doar și asistații social trebuie acum să pună osul la muncă, să primeasc pomenile pesediste, pe când pușcăriașii n-o să văruiască un pom și tot o să-și încaseze banii.

Mai mult, pe ReporterVirtual.ro.

Acest articol este proprietatea Pagina de Politică și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

Foarte slabSlabMediocruBunFoarte bun (Niciun vot deocamdată)
Se încarcă...

Articole similare

One Response to În România pesedistă primești despăgubiri dacă furi și aduci bani de acasă dacă te-mbolnăvești

 1. Doru Popescu spune:

  Ce inseamna O AFACERE???
  CHIAR CURATA SI MORALA !!!!
  A fura tu pe altii …

  DAR asta inseamna chiar descrierea societatii capitaliste…
  Asa s-au acumulat capitalurile in oricare tara capitalista din lume …
  IMBOGATITI versus SARACITI!!!!
  ASTA A VRUT SI ROMANIA POST-DECEMBRISTA !!!!!!!!!!!!!!!

  Ce aparam ?
  CAPITALISMUL??? VERSUS COMUNISMUL ???

  CE ROST MAI ARE DNA-UL intro societate xapitalista salbatica ?????
  NICI UNUL … ESTE O INSTITUTIE CADUCA !!!!!!!

  CARE SE VREA (DOAR) IN SLUJBAJA OCCIDENTULUI (DEJA CORUPT CA BOGATII/IMBOGATITI) … OCCIDENT NU DOAR CAPITALIST … DAR CHIAR IMPERIALIST !!!

  CEI CE SLUJESC DOAR DNA-ul NU INTELEG DELOC SOCIETATEA romaneasca DE AZI !!!!

  Sau DNA vrea sa apere comunismul de dinainte de ’89 !!!

  NU CRED !!!
  UNDE SUNT BANII CODRUTEI (>100.000 EURO.luna x 12 ani) ???????
  EA REPREZINTA DOAR EFIGIA UNEI PENALE CORUPTE SUPER-CAPITALISTA !!!
  (Remember afacerile internationale murdare ale lui KOVESI … de ex. Bechtel/fratele ei !!!!!!!!)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll to top