După ce a rezolvat problema pensiilor speciale, pe principiul caragialesc ”să se revizuiască, primesc, dar să nu se taie un leu de la politicieni”, guvernul lui Două-Doze s-a gândit acum să mai aline polițailor durerea viitoarelor reduceri de pensii, dându-le, ca nen-so Ceașcă, nu o sută, ci zece la sută la salariu. Ce remarcăm noi aici este că, așa cum Emil Boc a tăiat, cu mâna lui Băsescu, salariile și pensiile la tot bugetarul, și Mihai Tudose dă, cu mâna lui Dragnea, de astă dată, salarii și pensii la tot bugetarul, mai puțin la profesori și medici, pentru care nu s-au mai găsit bani, căci cine naiba mai are azi nevoie, în România, de dus la școală și de internat în spital?

Pentru polițai însă, uite că s-au găsit bani. S-a scormonit Olguța ce s-a scormonit și-odată a zis, ca-n faimosul banc, „nu e masa, dar uite leafa”. De unde o să fie tăiați banii ăștia nu ne-a mai spus nimeni, dar e foarte probabil că nici nu mai există loc de unde să fie tăiați, căci bugetul e mai gol ca Adam&Eva la ieșirea din Rai, în schimb sigur se va mai băga o taxă pe care o s-o plătească tot truditorii din mediul privat – doar pe ei îi apără toarășii cu cașchetă și pulan, nu?

Mai mult, pe ReporterVirtual.ro

Acest articol este proprietatea Pagina de Politică și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

Foarte slabSlabMediocruBunFoarte bun (Niciun vot deocamdată)
Se încarcă...

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to top