elan-schwartzenbergScandalul implică și o altă firmă a deputatului, IGS, care are peste 400 de angajați (e firmă de pază). Deputatul susține că această firmă a rǎmas fǎrǎ douǎ miliarde lei vechi dupǎ ce directoarea economicǎ, Mihaela Dohǎnicǎ, ajutatǎ de Fabian Schwartzenberg, fratele lui Elan Schwartzenberg, i-ar fi furat, scrie bzi.ro.

Pe de altă parte, Mihaela Dohǎnicǎ a depus o plângere penalǎ pe motiv cǎ deputatul ar fi agresat-o prin lovire şi cǎ ar fi amenințat-o. Mai mult, ea susține cǎ Adǎscǎliței nu are voie sǎ implice în treburile societǎții, pentru cǎ este parlamentar, iar funcțiile nu sunt compatibile,

„Motivul acestor tensiuni îl reprezintǎ amestecul acționarului Adǎscǎliței Constantin în conducerea societǎții. Deşi i s-a adus la cunoştințǎ cǎ acesta, în calitate de acționar, nu are acest drept, ba mai mult, datoritǎ calitǎții de deputat se aflǎ în incompatibilitate, Adǎscǎliței Constantin a continuat sǎ facǎ presiuni asupra doamnei director în vederea efectuǎrii de plǎți cǎtre angajați în mod nelegal, înregistrarea şi achitarea unor facturi fictive, retrageri de numerar, plǎți ilegale etc. La data de 15.05.2014 s-a prezentat la sediul unitǎții şi a proferat injurii şi amenințǎri, fapt ce a determinat formularea unei plângeri penale din partea clientei mele. Din acel moment, presiunile au continuat sǎ creascǎ, la fel şi amenințǎrile, injuriile, şantajul”, a susținut avocatul directoarei economice.

Femeia mai spune cǎ joi dimineața, mai mulți angajați au sechestrat-o în clǎdirea firmei timp de 8 ore, timp în care Adǎscǎliței a înjurat-o şi a amenințat-o.

„Închizând uşa, Adǎscǎliței Constantin a început sǎ mǎ înjure într-un mod golǎnesc, fǎcându-mǎ curvǎ, panaramǎ, sǎ mǎ amenințe cǎ-mi va distruge familia şi «tot neamul meu», cǎ mǎ va urmǎri atât pe mine, cât şi pe frați, pǎrinți, cǎ va pune pe alții «sǎ-mi arate cine este el». Deşi i-am solicitat sǎ mǎ lase în pace pentru cǎ eu nu am nicio vinǎ şi nu am fǎcut altceva decât sǎ apǎr interesele firmei, acesta m-a scuipat de nenumǎrate ori, fǎcându-mǎ de fiecare datǎ “curvǎ proastǎ” şi încercând sǎ mǎ ținteascǎ în ochi”, a spus victima.

Reacția deputatului: E inconștientă, Schwartzenberg mă șantajează

constantin_adascalitei„Mǎ surprinde inconştiența acestei persoane care a fraudat societatea SC IGS CO SRL prin cheltuieli fictive şi contracte nereale de aproximativ douǎ miliarde lei. În fapt, Dohǎnicǎ Mihaela a construit un plan de discreditatre a persoanei mele publice ce-l are în spate pe fostul administrator Isloi Constantin pe care Adunarea Generala Extraordinarǎ a Asociaților l-a revocat din funcție, precum şi pe Fabian Schwartzenberg – fratele fostului meu asociat Elan Schwartzenberg, care în ultimele luni cu ajutorul lor mǎ şantajeazǎ sǎ cesionez forțat cele 50 de pǎrți sociale pe care le dețin la o altǎ firmǎ, SC RLC Trident SRL, împreunǎ cu Nǎdolu Ioana, interpusa lui Elan, pentru a nu le pune sechestru Direcția Naționalǎ Anticorupție, dat fiind dosarele de evaziune fiscalǎ în care sunt implicați la nivel național„, susține deputatul.

Se pare cǎ, înainte de revocare din funcția de administrator a lui Constantin Isloi, acesta împreunǎ cu directoarea economicǎ au pus microfoane în biroul parlamentarului.

Incidentul la care face azi referire doamna Dohǎnicǎ este de fapt încǎ o intenție pentru a mǎ intimida, amenința şi împiedica sǎ-i dau pe mâna justiției, înscenându-mi tot felul de plângeri. Exemplul cel mai relevant este cǎ numai în ultima luna de zile cei trei (Fabian Schwartzenberg – fratele lui Elan, Constantin Isloi – fostul administrator IGS şi Mihaela Dohǎnicǎ – fosta directoare economicǎ) mi-au fǎcut la Poliție opt plângeri penale pentru «câte în lunǎ şi în stele». Nu mǎ voi lǎsa pânǎ când aceştia nu vor plǎti pentru faptele lor şi voi apǎra firma SC IGS CO SRL ce are aproximativ 400 de angajați, pe care am fondat-o acum aproape 20 de ani, in 1995″, a mai declarat Adǎscǎliței.

 

Acest articol este proprietatea Pagina de Politică și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

Foarte slabSlabMediocruBunFoarte bun (Niciun vot deocamdată)
Se încarcă...

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll to top