Pe bănci de lemn, în scunda celulă mohorâtă,
Unde pătrunde ziua printre fereşti murdare,(…) Ah! – zise FELIX – spuneţi că-i Ponta vreo lumină

(…) Spuneţi-mi ce-i GRAȚIEREA? – Ceilalți se îngrădiră
Cu Klaus şi cu mărirea în cercul lor de legi;
Prin Facebook și pe Twitter, în veci vezi cum conspiră
Contra celor ce dânşii la ocnă-i osândiră
Şi le subjugă ICA vieţii lor întregi.

E grea viața de pușcărie! Mai ales când visul grațierii, atât de palpabil până în 16 noiembrie, ți s-a spulberat într-o seară furtunoasă, preț de câteva exit-poll-uri…

run-felix www.kmkz.roȘi când speranță nu mai e, nimic nu e. Așa că scrii cu furie, cu obidă, supărat pe lume și pe viață. Așa cum face și Dan Voiculescu. Din subterane penale, mogulul Felix a mai lansat ieri un strigăt disperat către aceia – din ce în ce mai puțini – care-și trag seva spirituală din înțelepciunea „Domnului Profesor”:

„Suspendarea lui Basescu Traian – parlamentarii PC si cei condusi de Calin Popescu Tariceanu sa faca urgent aceasta propunere Birourilor Permanente Reunite ale Parlamentului”, a scris el pe blog.

Chemarea nu mai e către PSD care l-a dezamăgit crunt prin respingerea Legii grațierii. Au rămas câțiva deputați & senatori de buzunar plus Călin-Constantin-Anton-Popescu-Tăriceanu-Inimă-Zburdalnică. Puțin. Și trist, dom’ Profesor!

Eu stau și mă întreb cum de-i vin asemenea idei?! Probabil la dușuri. Scapă săpunul pe jos, se apleacă și… hop, deodată, îi vine! O idee. Măreață, neagră și creață!

Chiar într-atât să-și fi pierdut  dom’ Profesor uzul rațiunii?! El, ideologul, eminența cenușie a defunctului USL nu mai gândește limpede. E… limpede. Păi Traian Băsescu mai…

CONTINUĂ pe ReporterVirtual.ro

Acest articol este proprietatea Pagina de Politică și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

Foarte slabSlabMediocruBunFoarte bun (Niciun vot deocamdată)
Se încarcă...

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll to top